WalletForm

Er du den gennemsnitlige dansker? Tjek statistikkerne!

Del

WalletForm har for nylig lavet en undersøgelse, der undersøger hvad der definerer den gennemsnitlige dansker. Resultaterne viser, at en dansker i gennemsnit har navnet Anne eller Peter og efternavnet Nielsen, er 41,5 år og har en indkomst på 320.040 kr. om året.

For nylig har WalletForm foretaget en undersøgelse af de statistikker, der definerer en typisk dansker. Baseret på data fra statistikafdelingen kan du nu se, om du passer ind i billedet af en gennemsnitlig dansker.

Mænd og kvinder

I 2018 var Nielsen mest brugte efternavn. Peter var det mest almindelige mandlige navn, og Anne var det mest almindelige kvindelige navn i Danmark.

I gennemsnit er mænd 1,7 år yngre end kvinder: For mænd er den gennemsnitlige danskers alder er 40,6 år, mens en kvindes er 42,3 år. Det samlede gennemsnit over alder i Danmark er 41,5 år.

Single vs i et forhold

I gennemsnit er der færre voksne danskere i et forhold end der er singler. I gennemsnit er 46,4 af danskerne i et forhold, mens 53,6 procent af de voksne danskere er gift. Kun lidt mere end halvdelen af ægteskaber er succesfulde, da 46,8 ægteskaber ender i skilsmisse.

Familie og børn

Kvinden i Danmark er 29,2 år, når hun føder sit første barn. Den gennemsnitlige nye far i Danmark er 4,1 år ældre og får sit første barn i en alder af 33,3 år.

gennemsnitlige dansker

Løn

Med hensyn til lønninger tjener par med børn lidt mere end 3 gennemsnitlige danskere tilsammen. Den gennemsnitlige dansker har en indkomst på 320.040 kr om året. Mens et gennemsnitligt par med to børn har en årlig indkomst på 965.759 kr.

Fritid

Andre populære fritidsaktiviteter blandt danskerne er at rejse. Den mest populære destination er Spanien. Omkring 18 procent af danskerne valgte denne destination. Det betyder, at næsten en ud af fem danskere har besøgt Spanien sidste år.

Den gennemsnitlige dansker har også et aktivt socialt liv. Fire ud af fem danskere i alderen 16-74 år har mindst en aktiv social medie konto.

Ejendom

At have et sted at bo er en vigtig ting for enhver dansker og enhver person i hele verden. For at finde det perfekte sted at bo, flytter en ud af otte danskere fra et sted til et andet. I 2017 blev der registreret mere end 897 tusinde adresseændringer i hele Danmark. 57 procent af danskerne ejer deres egen ejendom.

For at lære mere om, hvad der beskriver den gennemsnitlige statistiske dansker, besøg WalletForm.

Billeder

Information om WalletForm

WalletForm
WalletForm
Vester Voldgade 94
1552 København V

https://walletform.com/da/

Følg pressemeddelelser fra WalletForm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WalletForm

God form og sund på budget 201918.4.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

At være i form og sund er et af folks hovedprioriteter. På årsbasis bruges hundredvis af millioner euro på fitness medlemskort, der aldrig bruges. WalletForm har for nylig lavet en undersøgelse og undersøgt hvordan folk kan spare penge på dyre fitness medlemskaber og personlige trænere og stadig komme i form. Undersøgelsesresultaterne viser, at hvis du har den rette tilgang til det, kan du faktisk komme i form uden at bruge nogle penge.

Kvinder tjener i gennemsnit 22 procent mindre end mænd11.4.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Da økonomisk ligestilling mellem mænd og kvinder er et konstant debatteret emne, har WalletForm for nylig foretaget en undersøgelse, der undersøger mænd og kvinders økonomiske lighed og ulighed i de danske kommuner, baseret på en undersøgelse, der tidligere blev udført af Mikonomi.dk. Undersøgelsesresultaterne viser, at en kvinde i Danmark i gennemsnit tjener næsten 22 procent mindre end den gennemsnitlige mand.

Mest populære fritidsaktiviteter i Danmark og hvordan man får det bedste ud af det5.4.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

Da arbejds- og fritidsbalancen i livet er en af de vigtigste ting i danskernes liv, har WalletForm for nylig lavet en undersøgelse og undersøgt hvordan danskerne vælger at tilbringe deres fritid, og hvad der er deres yndlingsaktiviteter. Studieresultaterne viser, at digital underholdning er noget, 95% af danskerne vælger at bruge deres fritid på digital underholdning. WalletForm har også undersøgt, hvordan man vælger den bedste streaming tjeneste baseret på dine præferencer.

Faldende antal kvindelige ledere i Danmark2.4.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Da ligestilling på arbejdsmarkedet fortsat er et af de mest diskuterede emner, har WalletForm for nylig lavet en undersøgelse og undersøgt andelen af kvindelige ledere i Danmark sammenlignet med andre vestlige lande i Europa. Undersøgelsesresultaterne viser, at Danmark ligger på 16. pladsen blandt 18 undersøgte lande og har kun 27 procent kvindelige ledere i ansættelse. I forhold til 2007 er antallet faldet med 1,2 procent.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum