Region Hovedstaden

Er du blevet testet for corona – tjek e-Boks og sundhed.dk

Del

Det er kun dem, der er smittet med corona-virus, som bliver kontaktet direkte af hospitalet med svar på testresultatet. Hvis du er blevet testet, og din prøve viser, at du ikke er smittet, så får du besked enten i e-Boks eller på sundhed.dk.

Region Hovedstaden tjekker i disse dage rigtigt mange mennesker for corona-virus. Sundhedspersonalet arbejder på højtryk, og for at bruge ressourcerne mest fornuftigt, så er det kun dem, som er smittet med corona-virus, der bliver ringet op af hospitalet. Alle de mange mennesker, som ikke er smittet, får tilbagemelding på skrift – enten i deres e-Boks eller på sundhed.dk.

Ring ikke, hvis du venter på svar
For at holde telefonerne fri til dem, der er syge og har brug for hjælp, er det vigtigt, at du ikke ringer til hospitalet, til Akuttelefonen 1813 eller til egen læge, hvis du venter for at få svar på en prøve. Svaret kommer, så snart det er klart.

Så længe, du venter, er det vigtigt, at du bliver hjemme, så du ikke udsætte andre for eventuel smittefare.

Vi håber på din forståelse og tålmodighed. 

Nøgleord

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Fly fyldt med masker og respiratorer lander søndag i København2.4.2020 17:25:06 CESTPressemeddelelse

Region Hovedstaden tager i de kommende dage imod 1000 m3 varer, som Mærsk har faciliteret indkøb af og leverer. Den første flyver lander søndag med masker, visirer, beskyttelsesdragter og 20 respiratorer. Sendingen er den første af indtil videre 24 sendinger fra Mærsk, som i de kommende uger indkøber og leverer værnemidler til det danske sundhedsvæsen. Leveringerne er en del af den nationale indsats for at sikre værnemidler til alle dele af sundhedsvæsenet og andre kritiske funktioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum