DI - Dansk Industri

Er blockchain klar til erhvervslivet?

Del

Det nye internet er det blevet kaldt. Blockchain er sidste ny skrig i den teknologiske udvikling, som ventes at få stor betydning for samfundet og for erhvervslivet. Blockchain kan blandt andet bruges til at forhindre kopiering og forfalskninger. Blockchain er mere end hype. Men er teknologien klar til brug i erhvervslivet – og er erhvervslivet klar? Det er nogle af de spørgsmål, som DI Digital og Nordic Blockchain Association fokuserer på nu.

Presseninviteres til

Is Blockchain ready for Business? - Nordic Blockchain Conference,

Fredag den 16. november, kl. 8.50,

Industriens Hus,

H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

På konferencen deltager eksperter og fagfolk, der dagligt arbejder med blockchain eller på anden måde beskæftiger sig med teknologien.

Konferencen sætter fokus på udbyttet af teknologien samt på at debattere en fremtidig reguleringen af et system, der kræver nye former for samarbejde.

På konferencen præsenteres konkrete danske projekter med blockchain, og deltagerne vil drøfte hvad det betyder for dansk erhvervsliv. 

Et af de konkrete projekter er et samarbejde mellem Kombit og KL – Kommunernes Landsforening: I et nyt pilotprojekt skal blockchain hjælpe med at skaffe flere ”varme hænder”.

Den tidligere ejer af Saxo Bank og nu investor Lars Seier Christensen er blandt oplægsholderne og kommer og fortæller om sine nye investeringer og syn på blockchain. 

Mød desuden den danske Mr. Bitcoin Niklas Nikolajsen fra Bitcoin Suisse.

På programmet er også en debat om fremtidens styring af blockchain med Jacob Bjerre fra Alternativet, Lars Arne Christensen, Konservative, Robert Bo Jensen, PwC og Rasmus Winther, Deloitte. 

Læs mere og se programmet for Nordic Blockchain Conference

Følg os på:

    

Kontakter

Pressen kan tilmelde sig og for få yderligere oplysninger hos pressekoordinator Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum