Danske Spil A/S

Er blevet millionær på meget usædvanlig kupon

Del

En tipper lavede en fem-ugers Tips-kupon hos forhandler i Farum og indkasserede gevinst på 1.055.730,50 kroner

Lørdag blev en helt speciel dag for en Tips-spiller fra Farum nord for København. Ved aftentid kunne tipperen nemlig juble over en gevinst på over en million. Helt specifikt 1.055.730,50 kroner.

Gevinsten denne lørdag var ekstra speciel på grund af måden, den blev vundet. Tipperen havde rent faktisk ikke taget stilling til de konkrete kampe på kuponen lørdag den 20. februar. Kuponen var nemlig en del af et spil på fem uger, hvor de samme tegn blev sat på fem forskellige kuponer.

- Milliongarantien blev denne gang udløst på en meget usædvanlig måde. Femugers-tips er en spilform, som har eksisteret helt tilbage fra Tips-spillets gamle dage. En gruppe tippere ynder fortsat at bruge den, hvilket vi naturligvis er glade for. Især, når det giver gevinst. Vi ønsker vores heldige Tips-kunde stort tillykke, siger sportsspilchef Jens Nielsen.

Vi skal tilbage til fredag d. 12. februar, hvor Tips-spilleren lavede sin kupon i 7-11-kiosken på Farum Station. Her spillede han det omtalte fem-ugers system, som betyder, at kunden denne fredag satte de krydser, han ville have på de efterfølgende fem lørdages Tips 13-kuponer – og det gjorde tipperen altså på et tidspunkt, hvor det kun var kampene på den første kupon, der var offentliggjort. 

Det viste sig altså at være en ganske effektiv strategi, da tipperen allerede ugen efter kunne kalde sig den eneste person i Danmark med 13 rigtige tegn på lørdagens Tips 13. 

Som sædvanligt var lørdagens kupon fyldt med engelsk fodbold. To kampe fra Premier League, ti fra Championship og en enkelt fra League 1.

Mest bemærkelsesværdigt på kuponen var de to Premier League-kampe. Tipperen havde på kuponens første kamp sat krydser i 1 og 2. Han havde altså spillet på enten hjemme- eller udebanesejr. Det blev et 2-tal i den kamp, og dermed havde kunden altså forudset den første Everton-sejr på Anfield siden 1999.

I kamp nummer to ramte kunden krydset – det tegn, der forekommer mest sjældent af de tre tegn på en Tips-kupon. Det var i kampen mellem Burnley og West Bromwich, som måtte spille en mand i undertal i 60 minutter af kampen på grund af et rødt kort.

Resten af kuponen sad lige i skabet for Tips-spilleren, og dermed blev vedkommende altså lidt over en million kroner rigere.

 

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum