E.ON Danmark

E.ON tilbyder grøn og gratis opladning til elbiler på Folkemødet

Del

Det skal være nemmere at være elbilist og tage del i den grønne omstilling. E.ON har de seneste par år tilbudt alle elbilister at oplade deres elbil gratis under Folkemødet, og i år er ingen undtagelse.

Oplad din elbil gratis på en af E.ONs fem ladestandere i Allinge
Oplad din elbil gratis på en af E.ONs fem ladestandere i Allinge

Tager man elbilen til Folkemødet på Bornholm, kan man altså se frem til at oplade sin elbil gratis i Allinge fra torsdag til søndag - under Folkemødet. E.ON opstiller fem ladestandere med to udtag på Circle K-tankstationen i Allinge, hvilket betyder, at op til ti elbiler har mulighed for at oplade på samme tid.

”Vi har selv deltaget på Folkemødet de sidste fire år, og hvert år ser vi flere og flere elbiler i Allinge. Dette er en positiv udvikling, som vi støtter 100 procent op omkring. Vi arbejder for at gøre det nemmere at være elbilist i Danmark og derfor er det også helt naturligt for os at opsætte nem og gratis opladning til de mange elbilister, der besøger Folkemødet,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i E.ON og understreger, at al strøm i E.ONs ladenetværk er certificeret vindenergi. Derfor bidrager man både til den grønne omstilling og et renere nærmiljø på solskinsøen, når man oplader sin elbil ved en E.ON-ladestander.

Nem opladning

Man oplader sin elbil ved at åbne ladestanderen med det ladekort, der er sat på hver enkelt ladestander. E.ON appellerer dog til, at de mange elbilister, der benytter sig af den gratis opladning, udviser god ladestil og kun optager ladepladsen, når de lader. På den måde kan så mange elbilister som muligt drage nytte af den gratis strøm.

Her bliver de fem ladestandere opstillet:

Circle K Allinge, Nordre Borrelyngvej 1A, 3770 Allinge

Har du spørgsmål?

Kontakt Karen Marie Jensen, kommunikationschef i E.ON Danmark.

Telefon: 30 38 6183

Mail: karen.jensen@eon.dk

Nøgleord

Kontakter

Karen Marie Jensen
Communications Manager
tlf.: +45 3038 6183
mail: karen.jensen@eon.dk

Billeder

Oplad din elbil gratis på en af E.ONs fem ladestandere i Allinge
Oplad din elbil gratis på en af E.ONs fem ladestandere i Allinge
Download
E.ONs ladestandere på Circle K-tankstationen i Allinge
E.ONs ladestandere på Circle K-tankstationen i Allinge
Download
Download

Information om E.ON Danmark

E.ON Danmark
E.ON Danmark
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

70 27 05 77https://www.eon.dk

Et af Europas største privatejede energiselskaber

E.ON Danmark A/S er et dansk energiselskab, der indgår i en af Europas største privatejede energikoncerner med 42.000 medarbejdere og 33 millioner kunder. Vores ambition er at drive den grønne omstilling og være den foretrukne partner inden for bæredygtige energiløsninger. Derfor har vi investeret massivt i udviklingen af grønne og innovative energiløsninger; fra at forsyne elektrisk transport med strøm fra egen havvindmøllepark, Rødsand II, til udviklingen af nogle af Danmarks største og mest effektive biogasanlæg. Vi driver Danmarks største netværk af ladeløsninger til elbiler til erhverv, private og den offentlige sektor, og driver ligeledes tre biogastankstationer i partnerskab med OK samt fire biogasanlæg sammen med lokale partnere. E.ON sælger og rådgiver om el, gas, varme og energieffektivisering og ejer og drifter cirka 30 lokale kraftvarmeværker og fire fjernvarmeværker.

Følg pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum