E.ON Danmark

E.ON sænker priserne på opladning til elbiler

Del

Lavere priser på E.ON’s netværk, lynladere med i produkterne og fuld ejerskab over ladeboksen derhjemme - E.ON lancerer en opdatering af sine produkter til elbiler, der gør det nemmere at købe produkter, der passer til ens kørselsbehov.

Elbilsalget er begyndt at tage fart, og flere og flere danskere kaster sig ud i det eldrevne alternativ, når de vælger bilFor E.ON betyder det, at man mærker en anden efterspørgsel efter opladningsprodukter med en større variation end tidligere 

De nye produkter er blandt andet blevet til ud fra ønsker fra kunder og kategoriseres i Home produkter og Drive produkter, hvor sidstnævnte relateres til E.ONs store ladenetværk 

Fra leje til eje 

”Vi går fra, at man lejer en ladeboks og har abonnement på strøm, til at man ejer sin egen ladeboks og har forbrugsafregning. E.ON sikrer driften af ladeboksen, og man får derfor stadig afgiftsrefusion af strøm forbrugt til opladning”, fortæller Vibeke Agerdal Kristiansen, Head of PR i E.ON Danmark og forsætter:   

 Vi har lyttet til kunderne og markedet. Én pris og fast forbrug passer ikke til alle. Vi har stadig et produkt med abonnement med frit forbrug på det offentlige ladenetværk til de kunder, der foretrækker det. Men man kan fremadrettet i højere grad vælge et abonnement, der passer til ens kørselsbehov”.  

Det er et forsøg på at ramme flere elbilisters behov, så de får glæde af, at elbiler er langt billigere i drift. Der er stor forskel på om man kører 10.000 km om året eller 25.000 km om året, og de to kunder skal ikke nødvendigvis have det samme abonnement.  

Lavere priser på ladenetværk – også på lynladere 

For kunder uden adgang til egen p-plads med ladeboks bliver det billigere at få ladet elbilen op.  

En kunde der bor i lejlighed, kan f.eks. have produktet Drive Plus for 99 kr. pr måned og få opladning på byladere til 2,50 kr. pr kWh. og 3,20 kr. pr. kWh på hurtig- og lynladere i hele landet  

Der er desuden forsat åben adgang til ladestanderehvilket vil sige, at man ikke behøver være i et kundeforhold eller have abonnement for at benytte E.ONs ladenetværk. Man kan betale ad hoc med sit kreditkort via E.ONs app. Det koster 3,50 kr. pr. kWh på byladere og 4,90 kr. pr. kWh på hurtig- og lynladere.  

Man kan stadig have abonnement med frit forbrug til en fast månedlig pris på ladenetværket (ladeboks hjemme er ikke inkluderet)På dette abonnement vil E.ONs lynladere nu være inkluderet og produktet stiger derfor lidt med 40kr pr. måned til 649 kr. til elbiler, hvilket stadig er konkurrencedygtigt i forhold til andre operatørerFor plug-in hybridbiler ændrer prisen sig ikke.  

Når man køber en ladeboks fra E.ON ejer man selv ladeboksen og kan skifte abonnement, hvis ens kørselsbehov ændrer sig. Hvis man har flere biler i husstanden, lader de begge på ladeboksen og man behøver ikke have ekstra abonnement til hjemmet. 

De nye produkter træder i kraft 1. marts 2021Hvis man ønsker at gennemgå sit produkt for at finde ud af, om man har det produkt, der passer bedst til ens kørselsbehov, er man altid velkomment til at kontakte E.ON.  

I løbet af det seneste årti har E.ON opsat ladestandere i hele Danmark for et tre-cifret millionbeløb. Ladenetværket er i dag landets største med mere end 1.600 ladepunkter, og al strøm er certificeret vedvarende energi.  

 

Fakta 

  • E.ONs Home produkter findei LitePlus og Free 
  • Ladeboksen købes af E.ON til 14.995 kr. med standardinstallation. 
  • Home Lite uden månedsbetaling og refusion af elafgift anbefales til elbilister, der kører under 5.000 km pr. år. 
  • Home Lite med en betaling på 79 kr. pr. måned er til elbilisten, der kører 5000-12.000 km/år, som lader mest hjemme og lidt ude.  
  • Home Plus er perfekt til kunden der kører over 12000 km/år, som hovedsageligt ladehjemme, men også benytter det offentlige ladenetværk ind i mellem.  
  • Home Free er til elbilisten, der gerne vil have afgiftsrefusion hjemme, men også lader rigtig meget ude. Der er frit forbrug på ladenetværket, og forbrugsafregning derhjemme med mulighed for afgiftsrefusion.  
  • E.ONs Drive produkter findes også Lite, Plus og Free og følger med Home produktet, men kan også købes separat.  
  • Som noget nyt er lynladere fra ’Powered by E.ON Drive og Clever inkluderet i Drive free, hvor man har frit forbrug på ladenetværket 
  • Ønsker man ikke abonnement hos en ladeoperatør for at lade på ladenetværket kan man benytte E.ONs ladestandere til 3,50 kr. pr. kWh på byladere og 4,90 kr. pr. kWh på hurtig- og lynladere, som man betaler for med sit kreditkort via E.ONs app. 

E.ON ladeboks - intelligent, driftsikker og i høj kvalitet 

Vores intelligente ladeboks er produceret med fastmonteret ladekabel. Ladeboksen er 3G/4G forbundet med SIM-kort, så vi kan opdatere software og genstarte boksen – uden at sende en tekniker ud. Boksen aflæser selv, hvor mange kWh du bruger på opladning derhjemme, så du kan få elafgiftsrefusion. Du ejer selv ladeboksen og kan nemt skifte mellem alle E.ON Home løsninger, hvis dit kørebehov ændrer sig. 

Ladeboksen koster 14.995 kr. med standardinstallation. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om E.ON Danmark

E.ON Danmark
E.ON Danmark
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

70 27 05 77https://www.eon.dk

Et af Europas største privatejede energiselskaber

E.ON Danmark A/S er et dansk energiselskab, der indgår i en af Europas største privatejede energikoncerner med 50 millioner kunder og 78.000 medarbejdere (2020). Vores ambition er at drive den grønne omstilling og være den foretrukne partner inden for bæredygtige energiløsninger. Derfor har vi investeret massivt i udviklingen af grønne og innovative energiløsninger; fra at forsyne persontransporten med strøm til udviklingen af nogle af Danmarks største og mest effektive biogasanlæg. Vi driver et af Danmarks største netværk af ladeløsninger til elbiler til erhverv, private og den offentlige sektor, og driver ligeledes tre biogastankstationer i partnerskab med OK samt fem biogasanlæg sammen med lokale partnere. E.ON ejer og drifter cirka 16 lokale kraftvarmeværker og fem fjernvarmeværker.

Følg pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Ny app giver E.ONs kunder opladning med billig, klimavenlig strøm og skaber plads til endnu flere elbiler28.10.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

E.ON Danmark og True Energy har indgået en aftale, der betyder, at E.ONs elbilkunder kan styre opladningen derhjemme via appen True Smart Charge. E.ON-kunder får mulighed for at lade automatisk, når strømmen i elnettet er billigst og mest klimavenlig. Samtidigt øger det mulighederne for at udnytte bæredygtig energi i transporten bedst muligt og mindsker belastningen på elnettet.

Nordens største taxi-ladehub skal udfase diesel-taxien i København11.5.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Danmarks største ladeoperatør E.ON og taxiselskabet Dantaxi åbner den 11. maj kl. 16:00 Nordens største taxi-ladehub: Danhub – Powered by E.ON. Her kan op til 400 taxier oplade i døgnet, og det dækker en stor del af hovedstadens nuværende behov. Danhub giver københavnerne nemmere adgang til el-taxier, og de nye lademuligheder er et stort skridt i retning af en udfasning af Københavns cirka 1.700 diesel-taxier allerede i 2025.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum