E.ON Danmark

E.ON og OK klar med ny gastankstation i Skovlunde

Del

Sammen med Energiselskabet OK har E.ON netop åbnet en station i Skovlunde, hvor man bl.a. kan tanke diesel og naturgas. Og om kort tid udskiftes naturgassen med den miljøvenlige biogas.

Den nye station i Skovlunde har åbent hele døgnet og har gode til- og frakørselsforhold, så lastbilerne hurtigt og nemt er på farten igen.

Stationen i Skovlunde er endnu et skridt mod at gøre transportsektoren mere bæredygtig.

"Vi glæder os over åbningen af den nye gastankstation i partnerskab med OK. Stationen skal indgå i et netværk af gastankstationer, som i første omgang vil dække hovedstadsområdet, og hvor gassen snart opgraderes til biogas. Vi håber initiativet vil skubbe på udviklingen af transportsektoren, hvor vi savner mere politisk vilje til grøn omstilling," siger Bent Erik Hawaleska, Business Mobility Manager i E.ON.

OK og E.ON har i forvejen en gastankstation på Prags Boulevard på Amager, som åbnede i 2013, og det glæder os, at vi nu kan byde kunder velkomne på endnu en station.

Læs mere her: http://bit.ly/1GSB9XG

Miljø, energi; Transport OK; E.ON; grøn transport; gastankstation; Gas til transport <original_url>http://www.mynewsdesk.com/dk/e-on-danmark-a-s/news/e-on-og-ok-klar-med-ny-gastankstation-i-skovlunde-137091

Billeder

Information om E.ON Danmark

E.ON Danmark
E.ON Danmark
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

70 27 05 77https://www.eon.dk

Et af Europas største privatejede energiselskaber

E.ON Danmark A/S er et dansk energiselskab, der indgår i en af Europas største privatejede energikoncerner med 42.000 medarbejdere og 33 millioner kunder. Vores ambition er at drive den grønne omstilling og være den foretrukne partner inden for bæredygtige energiløsninger. Derfor har vi investeret massivt i udviklingen af grønne og innovative energiløsninger; fra at forsyne elektrisk transport med strøm fra egen havvindmøllepark, Rødsand II, til udviklingen af nogle af Danmarks største og mest effektive biogasanlæg. Vi driver Danmarks største netværk af ladeløsninger til elbiler til erhverv, private og den offentlige sektor, og driver ligeledes tre biogastankstationer i partnerskab med OK samt fire biogasanlæg sammen med lokale partnere. E.ON sælger og rådgiver om el, gas, varme og energieffektivisering og ejer og drifter cirka 30 lokale kraftvarmeværker og fire fjernvarmeværker.

Følg pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum