E.ON Danmark

E.ON åbner næste generation af hurtig-ladestationer

Del

Den første af flere hundrede europæiske ultra-hurtige ladestationer står nu klar på den tyske motorvej A3 ved Autohof Strohofor i Geiselwind, mellem Würzburg og Nürnberg. I hele august tilbyder E.ON gratis opladning til alle elbilister på de nye ladestandere.

E.ONs første ultra-hurtige ladestation står klar i Geiselwind
E.ONs første ultra-hurtige ladestation står klar i Geiselwind

Der er gode nyheder på vej til danske elbilister, der skal køre igennem Europa. Langs de europæiske motorveje opstiller energiselskabet E.ON næste-generations ladestationer, hvor elbilister hurtigt kan oplade bilen. Den første i en lang række af ladestationer står nu klar i Tyskland og gør det muligt at oplade sin elbil i 20 minutter og køre yderligere 400 km. 

”Den nye ladestation er et lille smugkig ind i fremtiden. Fremover vil alle elbilister køre markant længere på en opladning og selve opladningen vil ikke tage længere tid end at læse en avis,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i E.ON Danmark, og påpeger, at E.ON er ved at udrulle et større netværk af ultra-hurtigladere i Norden og resten af Europa.

Den nye ladestation kan lade alle typer af elbiler, har fire ladestandere og vil blive opgraderet fra 150 kW til 350 kW inden årets udgang. Elbilister kan i hele august oplade gratis ved ladestationen i Geiselwind.

Fakta om E.ONs ultra-hurtige ladestationer:

  • Tilbyder 150 kW opladning, med opgraderingsmulighed til 350kW
  • Bliver placeret med 120-180 kilometers afstand langs de europæiske motorveje
  • Hver ladestation er udstyret med to til seks ladestandere
  • Tilbyder opladning med CCS (europæisk standard for hurtig opladning) og CHAdeMO
  • Opladning er gratis i hele august herefter kan brugere betale med enten kreditkort (app og hjemmeside) eller RFID-kort

Se timelapse video af ladestationen, der bliver bygget: https://mobile.twitter.com/eon_de/status/1028981452799717376?s=12

Læs også mere her: https://www.eon.com/en/about-us/media/press-release/2018/eon-drive-opens-ultra-fast-charging-station-for-electric-cars-on-the-german-motorway-a3.html

Nøgleord

Kontakter

Karen Marie Jensen
Communications Manager
tlf.: +45 3038 6183
mail: karen.jensen@eon.dk

Billeder

E.ONs første ultra-hurtige ladestation står klar i Geiselwind
E.ONs første ultra-hurtige ladestation står klar i Geiselwind
Download

Information om E.ON Danmark

E.ON Danmark
E.ON Danmark
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

70 27 05 77https://www.eon.dk

Et af Europas største privatejede energiselskaber

E.ON Danmark A/S er et dansk energiselskab, der indgår i en af Europas største privatejede energikoncerner med 42.000 medarbejdere og 33 millioner kunder. Vores ambition er at drive den grønne omstilling og være den foretrukne partner inden for bæredygtige energiløsninger. Derfor har vi investeret massivt i udviklingen af grønne og innovative energiløsninger; fra at forsyne elektrisk transport med strøm fra egen havvindmøllepark, Rødsand II, til udviklingen af nogle af Danmarks største og mest effektive biogasanlæg. Vi driver Danmarks største netværk af ladeløsninger til elbiler til erhverv, private og den offentlige sektor, og driver ligeledes tre biogastankstationer i partnerskab med OK samt fire biogasanlæg sammen med lokale partnere. E.ON sælger og rådgiver om el, gas, varme og energieffektivisering og ejer og drifter cirka 30 lokale kraftvarmeværker og fire fjernvarmeværker.

Følg pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum