Fængselsforbundet

Enner Mark Fængsel stadig ramt efter lynnedslag

Del

De indsatte bliver nødt til at banke på celledørene i Enner Mark Fængsel. De elektroniske cellekald har nemlig været i stykker siden sommerens lynnedslag.

Sort uheld. Sådan kan man vist kalde det, at Enner Mark Fængsel blev ramt ikke bare én gang, men to gange af lyn i sommer.

Lynnedslagene var så kraftige, at det har udløst en regning på over 10 millioner kroner til nyt udstyr og udgifter til ekstra personale.

Og regningen er ikke gjort op endnu, for selvom det er fem måneder siden, at udstyret blev ødelagt, fungerer elektronikken fortsat ikke.

Der er blandt andet problemer med cellekald. Og når cellekald-systemet er nede, kan de indsatte ikke komme i kontakt med personalet på almindelig vis.

Derfor må fængslet ty til andre kommunikationssystemer. Blandt andet det gamle signalsystem: Banke-på-døren.

De indsatte bliver simpelthen nødt til at hamre på celledøren for at komme i kontakt med personalet, når de er låst inde.

Af denne årsag har fængslet i perioder stationeret ekstrapersonale på gangene om natten, så de kan høre, når de indsatte banker.

Millionregning
Fængslet har foreløbigt brugt over to millioner kroner på midlertidige løsninger og ekstra vagter.

Desuden skal fængslet bruge otte millioner kroner til helt ny teknik.

 

Billeder

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, transportbetjente, institutionsmedarbejdere, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum