Ishøj Kommune

Enkel og melodiøs musik til næste 50/50-koncert i Ishøj Kultur Café

Del

Du kan møde en historiefortæller med poetisk og musikalsk tæft, når sangeren og guitaristen CS Nielsen optræder i Ishøj Kultur Café den 28. november kl. 19.30

CS Nielsen er sangskriver, sanger og guitarist. Igennem en omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland og med tre kritikerroste og prisnominerede pladeudgivelser - Jericho Road (2016), Man of the Fall (2012) og Against the Dying of the Light (2007) - har han etableret sig som en markant dansk ambassadør for americana/roots/country/folk-musikken – samt som en historiefortæller med stor poetisk og musikalsk tæft.

Igennem sit 40-årige liv og virke har CS Nielsen været tiltrukket af tilværelsens og kulturens store og små fortællinger, gåder og paradokser. Det kommer til udtryk i et engelsksproget tekstunivers, som med patos og humor forener mytologien med det dybt personlige.

Sangene beskæftiger sig med længsel og savn, ansvar og afmagt, tro, håb og kærlighed, tvivl, døden, livets landevej og andre eksistentielle temaer.

Musikken er enkel og melodiøs. Inspirationen fra de gamle amerikanske folkemusiktraditioner resonerer i CS Nielsen selv og hans sange.

50/50-koncert

Konceptet bygger på en enkelt dogme: ”50 pladser og 50 kroner”. Kunstneren spiller to korte sæt - så akustisk som muligt - i øjenhøjde med publikum. Det er en intim og uformel opsætning, hvor der også er plads til at fortælle historier og afprøve nyt materiale.

Det er således her, at du kan komme helt tæt på CS Nielsen den 28. november, og som nævnt koster billetten kun 50 kr. + gebyr. Den købes på ticketmaster.dk/ikc eller i Kulturcaféens billetsalg.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum