Aalborg Kongres & Kultur Center

Englands største komiker Michael McIntyre er i september klar til Aalborg Comedy Festival

Del

Her i 2019 peger hans fødder mod verdens arenaer med den store Big World Tour – og danske fans har muligheden for at opleve ham live i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) tirsdag den 2. september kl. 20. Showet bliver hans andet på dansk grund i 2019, da han også giver et show 3. maj i Royal Arena i København.

Aalborg Comedy Festival 27. august til 2. september
Arrangører:
Skråen, Nibe Festival, Aalborg Events, Aalborg Kongres & Kultur Center


Publikum elsker ham - unge såvel som ældre. Om nogen forstår Michael McIntyre med charme og lune at gøre banale hverdagssituationer hysterisk morsomme. Den 43-årige Michael McIntyre har gjort lynkarriere og er både en kendt tv-vært, skuespiller og komiker. Specielt som komiker er Michael McIntyre blevet verdenskendt både med egne tv-shows hovedsageligt på BBC, og dertil kommer et meget omfattende internationalt turnéprogram.

Her i 2019 peger hans fødder mod verdens arenaer med den store Big World Tour – og danske fans har muligheden for at opleve ham live i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) tirsdag den 2. september kl. 20. Showet bliver hans andet på dansk grund i 2019, da han også giver et show 3. maj i Royal Arena i København.

-          Vi er kisteglade over, at det er lykkedes os også at få McIntyre til Aalborg, når vi søsætter den nye Aalborg Comedy Festival, hvor han er hovednavnet i festivalen. I 2018 havde vi besøg af Jeff Dunham, og det enorme pres, vi oplevede på en international comedy-stjerne, har givet os lyst til mere, fortæller Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Michael McIntyre er specielt kendt for sin sociale satire og comedytilgang til tilværelsens almindeligheder, som alle kan spejle sig i. Med grinet sætter Michael McIntyre fokus på, hvad man kunne kalde en konstruktiv social kritik til både magthavere, organisationer, virksomheder og os selv i vores beslutninger om et levet liv – muntre henvisninger til både særlige og brede samfundsforhold i tiden.

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien - han er en af de største i verden med store verdensturnéer det seneste årti, og på hjemmebane slog han i 2012 en imponerende rekord ved at få de prestigefyldte nøgler til The O2, for hans imponerende 28 shows i den legendariske arena – flere end navne som Take That, One Direction og Prince og tangerede dermed også superstjernen Rihannas rekord fra 2011.

På tv er McIntyre nærmest blevet et fast navn specielt på BBC efter hans medvirken i tv-shows som Britain’s Got Talent, Live at the Apollo og hans eget hit-show Michael McIntyre’s Comedy Roadshow. Efter en
tv-pause vendte han i 2016 tilbage på tv-skærmen med sit succesfulde Michael McIntyre’s Big Show på BBC One, som den kørende verdensturné også er navnet på.

Billetter til showet 2. september i Aalborg Kongres & Kultur Center sættes i salg fredag den 12. april kl. 12, og kan købes på tlf. 9935 5566, online på akkc.dk samt ticketmaster.dkBilletpris inkl. gebyr er O: 850 kr., A: 650 kr., B: 550 kr., C:450 kr., D: 400 kr.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

+45 99 35 55 55http://www.akkc.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Nordjysk erhvervsleder og Løvens Hule-investor modtager Forårsprisen 20205.3.2020 13:41:00 CETPressemeddelelse

På baggrund af sin store betydning for dansk iværksætteri har den 43-årige erhvervsleder Jacob Risgaard fra Frederikshavn, hvis egen succesfulde virksomhed Coolshop holder til i Nørresundby, i den grad bidraget til at fremme kendskabet til Nordjylland. Derfor kan Jacob Risgaard nu se frem til at modtage Forårsprisen 2020, som uddeles af Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i forbindelse med åbningen af dette års forårsmesse fredag 27. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum