Ishøj Kommune

Enestående lineup er klar til at vælte Ishøj

Del

To af de største trommeslagere i dansk jazz, Alex Riel og Stefan Pasborg, indtager Ishøj Kultur Café den 7. april kl. 20. Med sig har de bl.a. Savage Roses ikoniske stemme, Annisette, og den gambianske kora-spiller Dawda Jobarteh

Trommeslagerne Alex Riel og Stefan Pasborg tager lytteren med på en rejse gennem deres fælles univers, der består af rytmik og harmoni, fortid og nutid, rock, jazz og verdensmusik, nærvær og improvisation, power og puls - indrammet med lydbilleder tegnet af Savage Rose, vestafrikansk kora, over swing til Igor Stravinsky og New Orleans street parades. 

Riel og Pasborg har inviteret nogle helt særlige gæster ind i deres ”Universe”, og det er en fornøjelse at kunne præsentere denne enestående konstellation: Alex Riel og Stefan Pasborg (trommer) med Annisette (vokal), Dawda Jobarteh (kora), Dan Hemmer (Hammond-orgel) og Niclas Knudsen (guitar).

Billetter kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28.
Forsalg: 295 kr. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 275 kr.

Køber man først billet på dagen (dørsalg) vil prisen være 320 kr..

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum