Energistyrelsen

Energistyrelsen offentliggør Energistatistik 2021

Del

Energistyrelsen udsender i dag den endelige energistatistik for 2021.

Energistatistik 2021 indeholder faktuelle oplysninger om udviklingen i Danmarks energiproduktion, energiforsyning og energiforbrug. Desuden findes oplysninger om priser og økonomi, udledning af drivhusgasser samt internationale nøgletal.

Læs Energistatistik 2021 (pdf-fil)

Se figurer og data bag Energistatistik 2021.

Kontakt:

Pressechef Ture Falbe-Hansen, tlf. 25 13 78 46, e-mail tfh@ens.dk, eller

Specialkonsulent Jane Rusbjerg, tlf. 33 92 68 36, e-mail jru@ens.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Energistyrelsen

Energistyrelsen
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

33 92 67 00https://ens.dk/

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet giver danmarkshistoriens første tilladelser til fuldskala CO2-lagring i den danske del af Nordsøen6.2.2023 08:05:19 CET | Pressemeddelelse

Energistyrelsen har nu vurderet ansøgningerne og har anbefalet klima-, energi- og forsyningsministeren at tildele de tre første eneretstilladelser til efterforskning for fuldskala CO2-lagring i Nordsøen til TotalEnergies og et konsortium bestående af INEOS E&P og Wintershall DEA. Tilladelserne er et vigtigt skridt i retning mod realisering af Danmarks CCS-strategi og vil kickstarte planen for udvikling af fuldskala CO2-lagring i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum