Energistyrelsen

Energistyrelsen inviterer til branchedialog om træpiller til husstande med træpillefyr

Del

Set i lyset af den nylige aftale om Vinterhjælp inviterer Energistyrelsen nu producenter, importører, leverandører og forhandlere af træpiller til branchemøde om træpiller torsdag den 29. september.

Fredag d. 23. september 2022 blev der indgået aftale om Vinterhjælp mellem regeringen, Venstre, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Danmarksdemokraterne, Alternativet og Moderaterne.

På den baggrund inviterer Energistyrelsen nu til branchemøde om træpiller torsdag d. 29. september kl. 11-12.

Målgruppen er producenter, importører, leverandører og forhandlere af træpiller i Danmark.

Mødet vil foregå virtuelt ved brug af tjenesten Skype. Har du interesse i at deltage i mødet, bedes du henvende dig til varme@ens.dk.

Du kan finde aftalen om Vinterhjælp her.

Kontakter

Information om Energistyrelsen

Energistyrelsen
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

33 92 67 00https://ens.dk/

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum