Greenmatch.dk

Energiforbedringer får solgt din bolig hurtigere

Del

Nye tal fra Finans Danmark viser, at det i gennemsnit tager yderligere 69 dage at sælge et hus med energimærke fra E til G sammenlignet med huse, der har energimærkning fra A til C. Skal du sælge din bolig med energimærkning mellem E til G, kan du derfor med fordel udføre energiforbedringer for hurtigere at få solgt din bolig - foruden at skåne miljøet.

Det tager i gennemsnit 69 færre dage at sælge din bolig, hvis det har energimærke A, B eller C fremfor energimærke mellem E og G. Dugfriske tal fra Finans Danmark viser, at det i 2018 i gennemsnit tog 129 dage at sælge A-mærkede huse. Derimod tog det hele 244 dage for G-mærkede huse - altså en forskel på 115 dage. Har du planer om at sælge din bolig, kan du overveje at udskifte din varmekilde med en varmepumpe eller isolere dit hus bedre. Disse tiltag vil være med til at give dit hus et bedre energimærke og dermed et hurtigere salg.

Store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe

Foruden at få solgt boligen hurtigere ved at have en god energimærkning på dit hus, kan du ved installation af eksempelvis en varmepumpe også øge vurderingen af din ejendom. Du kan dermed  både få solgt din bolig hurtigere samt øge husets salgsværdi. Derudover viser erfaring fra den grønne sammenligningstjeneste, GreenMatch.dk, at du kan spare de fremtidige ejere mange penge på varmeregningen, hvis du installerer en varmepumpe.

Lavere CO2-aftryk ved energirenovering 

En anden fordel ved at energirenovere dit hus og opnå en bedre energimærkning er, at du er med til at reducere CO2-aftrykket i Danmark. I disse klimabevidste tider, hvor 63% af danskerne er enige i, at danskere bør omlægge deres livsstil for at reducere CO2-udledningen, er dette en sag, som ligger mange danskere nært - garanteret også, når det skal købes bolig. Du vil ved energioptimering af din bolig derfor have mange gode salgsargumenter til fremtidige købere.

Du kan læse mere om energiforbedringer til dit hus og grønne løsninger hos GreenMatch.dk, hvor du kan indhente flere tilbud. På denne måde kan du sammenligne priser og vælge den løsning, der passer dig bedst! 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Greenmatch.dk

Greenmatch.dk
Greenmatch.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

70 70 20 51https://www.greenmatch.dk/

GreenMatch.dk er en unik sammenligningstjeneste af grønne produkter, hvori brugeren modtager op til flere tilbud fra leverandører af det produkt, de ønsker. På denne måde opnår brugeren den bedste løsning, da tilbuddet er skræddersyet til lige netop dem. GreenMatch.dk sparer derved brugeren tid og ressourcer ved at undersøge markedet for dem - helt gratis.

Følg pressemeddelelser fra Greenmatch.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Greenmatch.dk

Husk energitilskud, når du energiforbedrer din bolig17.12.2019 13:43:11 CETPressemeddelelse

Skal du energiforbedre din bolig i 2020, f.eks. ved at få installeret solceller, jordvarmeanlæg eller varmepumpe, så bør du huske, at du i de fleste tilfælde kan få et energitilskud til dit projekt. Du kan tilmed få et håndværkerfradrag på op til 12.200 kr. Hos GreenMatch.dk kan du læse om mere om, hvad du kan få energitilskud til, og om du er berettiget til håndværkerfradrag til dine energiforbedringer. Foruden at blive mere miljøvenlig kan du spare penge på el- og/eller varmeregningen.

Disse kommuner har det største forbrug af el i Jylland24.10.2019 09:15:35 CESTPressemeddelelse

Tal indhentet fra Energinet.dk viser, at energiforbruget er over dobbelt så højt i Ringkøbing-Skjern Kommune sammenlignet med Aarhus Kommune. Ringkøbing-Skjern Kommune er, med et totalt energiforbrug på 1.049 kWh pr. indbygger, kommunen med det højeste forbrug af el i Jylland. Blandt de mere elbesparende kommuner ligger Aarhus Kommune med et totalt energiforbrug på 375 kWh pr. indbygger. Til sammenligning ligger landsgennemsnittet på 524 kWh pr. indbygger.

Disse kommuner har det største forbrug af el på Sjælland24.10.2019 09:14:57 CESTPressemeddelelse

Tal indhentet fra Energinet.dk viser, at energiforbruget er omkring fire gange højere i Kalundborg Kommune sammenlignet med Frederiksberg Kommune. Kalundborg Kommune er, med et totalt energiforbrug på 1.395 kWh pr. indbygger, kommunen med det højeste forbrug af el på Sjælland. I den anden ende ligger derimod Frederiksberg Kommune med et totalt energiforbrug på 232 kWh pr. indbygger. Til sammenligning ligger landsgennemsnittet på 524 kWh pr. indbygger.