Greenmatch.dk

Energiforbedringer får solgt din bolig hurtigere

Del

Nye tal fra Finans Danmark viser, at det i gennemsnit tager yderligere 69 dage at sælge et hus med energimærke fra E til G sammenlignet med huse, der har energimærkning fra A til C. Skal du sælge din bolig med energimærkning mellem E til G, kan du derfor med fordel udføre energiforbedringer for hurtigere at få solgt din bolig - foruden at skåne miljøet.

Det tager i gennemsnit 69 færre dage at sælge din bolig, hvis det har energimærke A, B eller C fremfor energimærke mellem E og G. Dugfriske tal fra Finans Danmark viser, at det i 2018 i gennemsnit tog 129 dage at sælge A-mærkede huse. Derimod tog det hele 244 dage for G-mærkede huse - altså en forskel på 115 dage. Har du planer om at sælge din bolig, kan du overveje at udskifte din varmekilde med en varmepumpe eller isolere dit hus bedre. Disse tiltag vil være med til at give dit hus et bedre energimærke og dermed et hurtigere salg.

Store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe

Foruden at få solgt boligen hurtigere ved at have en god energimærkning på dit hus, kan du ved installation af eksempelvis en varmepumpe også øge vurderingen af din ejendom. Du kan dermed  både få solgt din bolig hurtigere samt øge husets salgsværdi. Derudover viser erfaring fra den grønne sammenligningstjeneste, GreenMatch.dk, at du kan spare de fremtidige ejere mange penge på varmeregningen, hvis du installerer en varmepumpe.

Lavere CO2-aftryk ved energirenovering 

En anden fordel ved at energirenovere dit hus og opnå en bedre energimærkning er, at du er med til at reducere CO2-aftrykket i Danmark. I disse klimabevidste tider, hvor 63% af danskerne er enige i, at danskere bør omlægge deres livsstil for at reducere CO2-udledningen, er dette en sag, som ligger mange danskere nært - garanteret også, når det skal købes bolig. Du vil ved energioptimering af din bolig derfor have mange gode salgsargumenter til fremtidige købere.

Du kan læse mere om energiforbedringer til dit hus og grønne løsninger hos GreenMatch.dk, hvor du kan indhente flere tilbud. På denne måde kan du sammenligne priser og vælge den løsning, der passer dig bedst! 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Greenmatch.dk

Greenmatch.dk
Greenmatch.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

70 70 20 51https://www.greenmatch.dk/

GreenMatch.dk er en unik sammenligningstjeneste af grønne produkter, hvori brugeren modtager op til flere tilbud fra leverandører af det produkt, de ønsker. På denne måde opnår brugeren den bedste løsning, da tilbuddet er skræddersyet til lige netop dem. GreenMatch.dk sparer derved brugeren tid og ressourcer ved at undersøge markedet for dem - helt gratis.

Følg pressemeddelelser fra Greenmatch.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Greenmatch.dk

Hvor meget CO2 udleder du, når du tager bilen på arbejdet?8.1.2019 09:13:27 CETPressemeddelelse

I en ny undersøgelse, foretaget af GreenMatch.dk, konkluderes det, at hver indbygger i gennemsnit udleder 9,4 kg CO2, når de tager bilen på arbejdet i alle ugens fem arbejdsdage. Tages der udgangspunkt i Danmarks 98 kommuner, pendler vi danskere mere end 20 km i forbindelse med arbejdet hver dag. På bare én enkelt dag betyder dette et CO2-udslip på 1,88 kg pr. indbygger blot ved at tage bilen på arbejdet. I Region Sjælland er CO2-udslippet dog langt herover - nemlig på 11,87 kg CO2 pr. indbygger på én uge.

Gør din Black Friday til Green Friday: Tænk over dit forbrug, og sænk dit CO2-udslip21.11.2018 08:25:28 CETPressemeddelelse

Om lidt er det Black Friday, og danskerne står i kø for at få fat i de gode tilbud - men forbrugsfesten har en høj pris, som vores planet betaler. Det har aldrig været vigtigere, at vi nedsætter vores forbrug og handler på vegne af klimaet. GreenMatch.dk ønsker at sætte fokus på vores forbrug og har 7 grønne tips til at minimere klimaaftrykket på Black Friday.

Sjællandske borgere er de grønneste i Danmark: Hvor grøn er din kommune?14.11.2018 11:12:25 CETPressemeddelelse

En ny undersøgelse fra GreenMatch.dk viser, at borgerne på Sjælland er mere miljøvenlige end i Jylland og på Fyn. Københavnerne køber hele 5 gange mere økologi sammenlignet med Vestjylland, samsingerne har de mest miljøvenlige huse - og har du mere end én bil, bor du formentlig i Rudersdal. Undersøgelsen viser, at sjællænderne er hele 3 gange mere miljøvenlige end deres jyske landsmænd.