Fængselsforbundet

Endnu et bandeoverfald mod en fængselsbetjent

Del

Det skal indføres en nultolerancepolitik overfor voldelige bandeindsatte. Sådan lyder budskabet fra Fængselsforbundet, efter en fængselsbetjent i dag er blevet overfaldet i Vestre Fængsel af en banderelateret fange.

Overfaldet sker umotiveret uden forudgående kontroverser mellem betjent og fange.

Den mandlige fængselsbetjent bliver overfaldet bagfra, da fangen kommer ud af et bad. Han bliver ramt hårdt i baghovedet flere gange med en metalgenstand i en sok.

Der har i foråret været flere bandeoverfald mod fængselsbetjente. En udvikling Fængselsforbundets formand Kim Østerbye kalder stærkt bekymrende.

"Det er en fuldstændig uacceptabel udvikling. Voldspsykopater fra LTF må under ingen omstændigheder få lov ustraffet at slå løs på betjente, når det passer dem. Der er kun et svar og det er nultolerance,” siger formanden.

Læs også: Bandeoverfald i Storstrøm Fængsel

Yderligere information: Kim Østerbye 72 55 99 99 

Billeder

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum