Danske Spil A/S

Endnu en vild vinderonsdag

Del

Sidste uge kunne Danske Spil kåre intet mindre end seks nye millionærer, og denne uge byder allerede på endnu en vinder.

Onsdag aften omkring klokken syv kunne en heldig sjællænder lade champagneproppen springe. I Allerød sidder en heldig lotterispiller nemlig, som har ramt de helt rigtige tal i aftenens Joker.

Puljen i Joker er steget og steget siden sidst, den blev udløst tilbage i starten af juni, og dermed kan den nyudklækkede vinder altså se frem til en gevinst på intet mindre end 7.841.503 millioner skattefri kroner.

Den store vinder spillede med fra danskespil.dk, hvor vinderen havde købt en kupon til denne onsdags Vikinglotto med Joker.  

Aftenens vinder er den første vinder i 2021, der bor i Allerød kommune. Samme kommune udløste sidste år årets største vinder i Joker, hvor en heldig spiller fra kommunen løb afsted med lidt over 26 millioner i det populære tillægsspil.

Førstepræmien i Vikinglotto blev også udløst for anden uge i træk, dog desværre ikke til en dansker i denne omgang. I stedet kan vores naboer mod nord i Norge kåre en vinder af hele 19 millioner kroner i det nordiske lotteri.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med den nyslåede danske Joker millionær, der også vil få et tilbud om millionærrådgivning, men vi ønsker et stort tillykke.

Vikinglotto vindertal:

3, 15, 20, 25, 29, 36

Vikinglotto tillægstal:

4

Joker vindertal:

2, 4, 5, 0, 5, 5, 6

Vikinglotto:

- Vikinglotto startede 17. marts 1993 og trækkes fast hver onsdag aften.

- Vikinglotto er et fælles, nordisk spil, hvor Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen, Belgien og Slovenien spiller om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje.

- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2020, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 206.913.776 kr.

Joker:

- Siden år 2000 har man kunne spille med Joker, og Joker kan tilkøbes på Vikinglotto og Lotto.

- Joker koster 10 kr. og giver dig altid en ekstra vinderchance på min. 2 mio. kr.

- Den højeste gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Frederiksberg løb afsted med 50.000.000 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum