Danske Spil A/S

Endnu en vanvittig Lotto lørdag

Del

Lørdag aften blev en ren og skær festaften for fem heldige danskere, der nu kan kalde sig millionærer

Puljen i Lotto lørdag aften bød på 6.000.000 kr., og dem løb ikke bare en, men to heldige danskere afsted med. Tips & Travkiosken i Frederiksborggade i indre København solgte to kuponer i anpartsspil, hvor man kan spille flere om den samme kupon og dele gevinsten. De to kuponer indeholdt derfor begge en række med de 7 magiske tal, men også en række med en bonusgevinst på 684 kr. Danske Spil har ikke talt med vinderne endnu, men uagtet kan de begge se frem til at få 3.007.047 kr. ind på kontoen.

Også jokeren var løs lørdag aften, og her var det ligeledes en af vores 4400 forhandlere, der stod for salget af vinderkuponen. En heldig jyde købte nemlig en særdeles god kupon hos Viborgvejens Kiosk og Spillehal i Herning, og den udløste to gevinster. Både en gevinst på 50 kr. for fire rigtige tal, men også 2.000.000 kr. i Joker.

Vanen tro skulle der selvfølgelig også findes to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver lørdag trækkes lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. I denne omgang gik den ene million til en heldig PLUS-abonnent, der spillede med fra Slagelse kommune, mens den anden million blev udløst 45 minutter væk, nemlig hos Føtex Ølby i Køge.

- Det er altid skønt, når vi kan sende en masse store gevinster ud til danskerne, og det er fantastisk, at det sker så ofte, som det gør i Danske Spil for tiden. Sidste uge havde vi også seks nye millionærer, lyder det fra adm.dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl. 

Danske Spil har endnu ikke talt med alle vinderne endnu, men vi ønsker dem alle et kæmpe stort tillykke.

Vindertal:

9, 14, 17, 20, 28, 30, 31

Tillægstal:

26

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum