Fængselsforbundet

Endnu en fængselsbetjent overfaldet af LTF

Del

En fængselsbetjent blev her til aften overfaldet af en fange med en metalgenstand i Københavns Fængsler. Betjenten blev ramt på skulderen.

Fangen, som nu er overført til Politigårdens Fængsel, er en del af bandegrupperingen LTF, som står bag en række overfald mod fængselsbetjente i år.

Fængselforbundets formand Kim Østerbye er rystet over udviklingen: “Der er kun gået to uger siden det seneste overfald. Og nu sker det igen,” siger han.

Formanden peger på, at der ikke er tilstrækkelig med bemanding til at sikre sikkerheden for personalet: “Kriminalforsorgen må sætte alt ind for at stoppe disse voldsmænd. Vi har at gøre med en gruppe, som helt bevidst prøver at sætte sig magten. Der bliver nødt til at være mandskab nok til stede til at ingen risikerer at bliver overfaldet bagfra.”

Flere overfald er sket med metalgenstande købt af de indsatte i fængslerne: "Det kan vi i hvert fald sætte en stopper for. Det må være slut med at sælge metalkonserves til fangerne," siger Kim Østerbye.

Læs også: 8. juni: Endnu et bandeoverfald

Billeder

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum