Salling Group

Endelig kommer Starbucks' julekopper til Danmark - i år designet af kunderne

Del

Julen nærmer sig for alvor og det betyder, at Starbucks populære julekopper snart lander. Starbucks lader for første gang sine kunder bestemme designet på de populære julekopper. De røde julekopper ankommer i butikkerne verden over den 10. november i et begrænset antal

Når de røde Starbucks kopper rammer butikkerne i november, betyder det, at julen for alvor står for døren. Som en fast tradition siden 1997 har Starbucks budt julen velkommen med en specialdesignet rød julekop. Gennem årene har julekopperne varieret fra at være en moderne kop i dristige farver til et mere nostalgiske design med misteltene og ornamenter. For første gang vil Starbucks røde kopper i år være designet og skabt af kaffekædens egne kunder.

Sharon Rothstein, Starbucks globale marketingschef, tror et kundepræget design tilføjer noget ekstra til julekopperne.

- Vi håber, at dette års design udtrykker julens ånd fortalt af vores kunder. Vi er utroligt glade for kopperne, som både er kreative og flotte, siger Sharon Rothstein.

Kreative kunder har overbevist Starbucks

I årtier har Starbucks' kunder designet deres egne julekopper i hjemmet ved at dekorere de normale hvide kopper. I december sidste år inviterede Starbucks, kunderne til at dele deres juledesign på Instagram. Fra Illinois til Indonesien, Pennsylvania til Korea, Dubai til Ontario, havde Starbucks på blot otte dage, modtaget mere end 1.200 individuelle billeder af designs fra 13 forskellige lande.

- Vi blev overraskede og inspirerede af kundernes kreative kunst. Vi så designs, der var smukke, udtryksfulde og engagerende, siger Dena Blevins, kreativ direktør i Starbucks, og uddyber:

- Vi indså hurtigt, at der var et potentiale, og vi fik derefter ideen til at lade kunderne skabe udsmykningen til vores røde jule kopper.

Det kreative team hos Starbucks printede alle de forskellige designs, kunderne havde delt på de sociale kanaler. Herefter noterede de tendenserne, der begyndte at dukke op - både grafisk, inspiration- og sæsonmæssige og typografisk. Ingen kundenavne var medtaget, blot et foto af den kop, der blev var designet.

- Vi elsker, hvordan de røde kopper naturligt skabte en kollektion. De hænger sammen som én idé, men med hvert sit unikke udtryk, siger Dena Blevins.

Herefter spurgte Starbucks en udvalgt gruppe af kunder, om de ville sende deres kop-design ind, så det kunne evalueres for potentiel produktion. Igennem hele processen var det vigtigt for teamet at ære "kunstnerne". Derfor er der lavet så få ændringer som muligt fra de oprindelige design.

I sidste ende blev 13 designs udvalgt af det kreative team.

Fra 10. november vil de unikke designs blive vist på kopperne i de mere end 25.000 Starbucks cafeer i 75 lande - herunder i Danmark, hvor 10 udvalgte designs vil være tilgængelige i et begrænset oplæg.
Kontaktinformation

Direktør for Franchise Division, Dansk Supermarked Group - Michael Hald, telefon 23 68 04 57, michael.hald@dsg.dk

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100 % ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 850 mio. kr. til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Ny undersøgelse: Stort flertal af danskerne vil have tobakken skjult23.10.2018 07:40pressemeddelelse

En ny undersøgelse viser, at et stort flertal på 71 procent af danskerne bakker op om, at butikkerne skjuler tobak og cigaretter. Metoden bygger på gode erfaringer fra udlandet og anbefales af Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen og Lægeforeningen, for at forhindre unge i at blive rygere. Et flertal af danskerne er også parate til at gøre det lovpligtigt at gemme cigaretterne væk. Hver dag begynder 40 børn og unge at ryge, og halvdelen af dem, der bliver ved, ender med at dø af det.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum