Dansk Byggeri

Endelig får Sydjylland en trafikal opgradering

Del

Dansk Byggeri Sydjylland glæder sig over, at regeringen og Dansk Folkeparti er enige om, at Sydjylland skal have en ny midtjysk motorvej fra Haderslev til Give, og at E20/E45 skal udvides ved Kolding V og fra Vejle og nordpå mod Skanderborg. Men der er lang tid til 2023, hvor første fase af den nye midtjyske motorvej sættes i gang.

- Jeg er sikker på, at der er mange virksomheder og bilister generelt, som glæder sig over, at politikerne endelig tilgodeser vores del af landet. Særligt udvidelsen af E20/E45 ved Kolding er længe ventet og strengt nødvendig. Selvom vi selvfølgelig gerne havde set, at det projekt var blevet sat i gang allerede i år, så er jeg glad for, at det er prioriteret som et af de første i den nye infrastrukturplan, siger formand for Dansk Byggeri Sydjylland, Michael Mathiesen.

Regeringen og Dansk Folkeparti er netop blevet enige om at investere mere end 110 milliarder kroner i infrastrukturprojekter i perioden 2021 til 2030. Her bliver Sydjylland tilgodeset med en ny midtjysk motorvej fra Haderslev til Give, samt en udvidelse af E45 fra Vejle og nordpå mod Skanderborg, og første fase i begge projekter bliver sat i gang i 2023. Derudover bliver E20/E45 udvidet ved Kolding V i 2021. Derudover er første fase af Billund-banen planlagt til at igangsættelse i 2023, og første fase af udvidelsen af kapaciteten på Rute 11 på strækningen fra Korskroen til Varde er planlagt til igangsættelse i 2024.

- Det er gode nyheder for Sydjylland, og det vil uden tvivl gøre hverdagen lettere for vores virksomheder og deres medarbejdere. Jeg synes dog, at der er langt tid til 2023, hvor første fase af de to andre projekter først bliver sat i gang, for der jo går en del år inden de er bygget færdige og dermed er klar, til at vi kan tage dem i brug. Så den trafikale opgradering fra Haderslev til Give samt fra Vejle og nordpå har lidt lange udsigter, siger Michael Mathiesen, formand for Dansk Byggeri Sydjylland.

Kontakter

Formand for Dansk Byggeri Sydjylland, Michael Mathiesen, telefon 22 49 65 60
Regionskonsulent for Dansk Byggeri Sydjylland, Peter H. Wagner, telefon 25 66 63 09
Pressekonsulent i Dansk Byggeri, Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Links

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum