Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Endelig åbner Blå Kors' nye genbrugsbutik i Frederikshavn

Del

Onsdag den 27. maj slår Blå Kors dørene op til en ny og lækker genbrugsbutik på Læsøgade 16. Butikken skulle have åbnet for halvanden måned siden med stor fest - men så kom coronakrisen i vejen.

Det skulle have været med fest, farver og borgmesterbesøg, men den planlagte åbningsfest, som i øvrigt skulle have været midt i april, bliver på grund af coronakrisen en lidt mere afdæmpet en af slagsen.

Det ændrer imidlertid ikke ved, at de frivillige i butikken glæder sig til at tage imod en masse kunder i de nye lokaler.

"Vi havde jo regnet med at skulle åbne midt i april, så vi har efterhånden glædet os til at komme i gang i ret lang tid. De frivillige har virkelig knoklet for at gøre butikken flot og klar, så nu glæder vi os bare til at komme i gang," siger Annette Uldum Haahr, der er områdeleder for Blå Kors Genbrug i i Nordjylland.

Anders Christensen, der er chef for Blå Kors Genbrug, kommer og klipper snoren over kl. 13, men derudover må festen desværre vente lidt endnu.

"Det bliver en stille og rolig åbning med håndsprit og afstand, men til gengæld med store smil på læberne og forhåbenltlig med en masse glade kunder," siger Annette Uldum Haahr.

Overskuddet går til udsatte i DK

Blå Kors har haft en genbrugsbutik i Frederikshavn i mange år, men lokalerne trængte efterhånden til en stor renovering, og lagerpladsen var alt for lille. Derfor valgte man at flytte i helt nye og større lokaler.

"Det er blevet en lys og lækker butik, som vi glæder os til at vise frem for både nye og gamle kunder," siger Annette Uldum Haahr, der fortæller, at de frivillige har glædet sig til igen at komme i gang med at samle penge ind til udsatte i Danmark.

"Alt overskuddet fra butikken går til at hjælpe udsatte børn, unge og voksne i Danmark. Det betyder meget for de frivillige, og derfor håber vi altid på travlhed i butikken, så vi kan sende flest muligt penge af sted til det gode arbejde."

Et dejligt fællesskab

Skulle man have lyst til at melde sig som frivillig, er man også meget velkommen til det, siger Annette Uldum Haahr med et smil.

"Der er et rigtig godt fællesskab i butikken, som jeg varmt kan anbefale at blive en del af. Og lige nu er vi lidt i underskud af frivillige, så vi kan rigtig godt bruge et par ekstra hænder - det behøver ikke være mange timer om ugen, alt kan bruges. Det er også et godt tidspunkt at komme som ny lige nu, hvor man kan være med til at sætte sit præg på den nye butik."

Butikken er i første omgang åben i hverdagene fra 13-17, men åbningstiderne kan variere på grund af coronakrisen. Så hvis man vil være helt sikker, skal man tjekke genbrugsbutikkens egen facebookside, inden man suser af sted.

Fakta:

  • Blå Kors har i alt 53 genbrugsbutikker - inkl. webshoppen lidtsmartere.dk.
  • Butikkerne drives af 2.300 frivillige.
  • Overskuddet går til Blå Kors' arbejde blandt udsatte børn, unge og voksne i Danmark.
  • Den nye butik i Frederikshavn ligger på Læsøgade 16.

Kontakter

Annette Uldum Haahr, områdechef Blå Kors Genbrug, 29 68 96 24
Simon Thidemann, kommunikationsmedarbejder Blå Kors Danmark, 61 69 27 79

Billeder

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum