Haderslev Kommune

En stor del af Haderslev midtby spærres af i pinsen

Del

Store dele af Haderslev midtby spærres af i pinsen, hvor markeringen af Reformationen finder sted. Især søndag den 4. juni 2017 vil der være omfattende afspærring.

Pinsen 2017, 2.-.4. juni bliver fyldt med aktiviteter. 500-året for reformationen markeres den 2. juni med et folkemøde i det store telt på Gravene, og søndag er Haderslev vært for den nationale markering, når Haderslev Domkirke danner rammen for en festgudstjeneste med gæster fra ind- og udland.

I forbindelse med aktiviterne i pinsen vil der blive afspærret en række områder. Især søndag den 4. juni 2017 vil der være omfattende afspærring.

Afspærringerne omfatter Gravene (fredag, kl. 18-23 og lørdag den 3. juni, kl. 11-13), samt Haderslev midtby (søndag den 4. juni, kl. 7-17, bemærk dog at Gåskærgade er afspærret fra kl. 7-19). Der er ind- og udkørselsforbud i områderne.

Endelig afspærres parkeringspladsen ved Haderslev Domkirke (lørdag den 3. juni, kl. 16 til søndag den 4. juni, kl. 17) og parkeringspladsen ved Hotel Harmonien (lørdag den 3. juni, kl. 16 til søndag d. 4. juni kl 19).

Detaljer om afspærringernes dato, tidsrum og omfang, samt henvisning til parkering- og omkørselsmuligheder, kan ses på www.reformationen.nu

Haderslev Kommune opfordrer generelt borgerne til at lade bilen stå i pinsen, og gå rundt til de mange aktiviteter eller finde andre parkeringsmuligheder.

Spørgsmål vedrørende afspærringen kan rettes til Haderslev Kommune, Trafik ved Lena Kjær Bramsen, på telefon 74 34 23 12 indtil fredag den 2. juni kl. 13. Derefter henvises der til informationerne på www.reformationen.nu.

Kontakter

Lena Kjær Bramsen, telefon 74 34 23 12

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum