En spiselig fremtid med danske fødevarer
DI Fødevarers Årsdag 2019,
Fremtidens fødevarer - hvordan spiser vi i 2030?
Onsdag den 20. november kl. 14,
Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, København
På talerstolen er bl.a. formanden for Etisk Råd Anne-Marie Gerdes. Hun tager hul på diskussionen om brugen af den nyeste teknologi, herunder ikke mindst genværktøjet CRISPR, i vores fødevareproduktion.
Frontløbere indenfor moderne fødevareproduktion er på scenen for at fortælle om, hvad der skal på menuen, og hvordan madvarer bliver til fremover; Mød CEO Carsten Lind Pedersen, Enorm Biofactory A/S, som bl.a. laver ristede melorme, og CEO Rasmus Bjerngaard, Nextfood, der arbejder med vertical farming.
Men er der nogle med penge på lommen, der vil investere i netop fremtidens fødevareproduktion? Ja, det vil CEO Christian Stadil, Thornico A/S, som kommer og fortæller om nye fødevareteknologier som big business.
Stadil kan måske hente inspiration til nye investeringer, når en række iværksættere i dagens løb går på scenen for at fortælle om, hvad de kan.
Dagen sluttes af med madlavning og køkkensnak – ved kødgryderne er kokken Claus Holm, DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen og branchedirektør, DI Fødevarer, Leif Nielsen.
Kontakter
Yderligere oplysninger og tilmelding: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk
Billeder
Information om DI Fødevarer
Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer
DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?10.11.2023 14:49:32 CET | Pressemeddelelse
Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen, i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed – og hvor de globale risici aldrig har være større. Fremfor alt – hvordan forener virksomhederne de store udfordringerne med forbrugernes ønsker? Dette er de centrale temaer på DI Fødevarers årsdag 2023, hvor fødevarerminister Jacob Jensen, fagfolk, erhvervsfolk og politikere drøfter løsninger.
DI: Lovændringer skal bane vej for plantebaserede fødevarer13.10.2023 09:33:16 CEST | Pressemeddelelse
Regeringen har i dag præsenteret sin handlingsplan for plantebaserede fødevarer. Handlingsplanen bydes velkommen af Dansk Industris branche for fødevarevirksomheder, DI Fødevarer, som dog efterlyser lovændringer på området, hvis det for alvor skal rykke med plantebaserede fødevarer.
DI: Erhvervslivet støtter nyt klimamærke27.4.2023 10:06:51 CEST | Pressemeddelelse
Et klimamærke for danske fødevarer er i dag rykket et vigtigt skridt nærmere, og det hilses velkomment af dansk erhvervsliv.
DI Fødevarers årsdag 2022: Fødevarer i en forandret verden11.11.2022 10:23:20 CET | Presseinvitation
Corona, klima, korn, krise, konflikt og krig. Alt får konsekvenser for virksomhederne og for hvad der lander på forbrugernes tallerken. Energi- og fødevarepolitik er nu også sikkerhedspolitik. Konflikter som den i Ukraine rammer erhvervslivet med gennembrudte forsyningskæder, manglende afsætning og generel markedsuro og inflation. Det er de brændende temaer, som eksperter og branchefolk drøfter på DI Fødevarer årsdag.
Fødevarer i en verden i utakt15.11.2021 11:12:11 CET | Presseinvitation
Hvad sker der med vores fødevarer, når forsyningskæden hopper af, og priserne på råvarer stiger? Og hvad betyder det for fødevarebranchen i en tid med omstilling til bæredygtig produktion? De spørgsmål skal DI Fødevarers Årsdag 2021 prøve at gøre os klogere på.