DI Fødevarer

En spiselig fremtid med danske fødevarer

Del
Der er kommet helt nye ingredienser i debatten om vores kost: Hvordan bidrager fødevarerne til et bedre klima? Skal vi bruge ny genteknologi til at få mad på bordet til alle? DI Fødevarer søger svar på de centrale spørgsmål sammen med fødevareminister Mogens Jensen, eksperter og fagfolk på sin årsdag 2019.

DI Fødevarers Årsdag 2019,
Fremtidens fødevarer - hvordan spiser vi i 2030?
Onsdag den 20. november kl. 14,
Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, København

På talerstolen er bl.a. formanden for Etisk Råd Anne-Marie Gerdes. Hun tager hul på diskussionen om brugen af den nyeste teknologi, herunder ikke mindst genværktøjet CRISPR, i vores fødevareproduktion.

Frontløbere indenfor moderne fødevareproduktion er på scenen for at fortælle om, hvad der skal på menuen, og hvordan madvarer bliver til fremover; Mød CEO Carsten Lind Pedersen, Enorm Biofactory A/S, som bl.a. laver ristede melorme, og CEO Rasmus Bjerngaard, Nextfood, der arbejder med vertical farming.

Men er der nogle med penge på lommen, der vil investere i netop fremtidens fødevareproduktion? Ja, det vil CEO Christian Stadil, Thornico A/S, som kommer og fortæller om nye fødevareteknologier som big business.

Stadil kan måske hente inspiration til nye investeringer, når en række iværksættere i dagens løb går på scenen for at fortælle om, hvad de kan.

Dagen sluttes af med madlavning og køkkensnak – ved kødgryderne er kokken Claus Holm, DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen og branchedirektør, DI Fødevarer, Leif Nielsen.

Læs mere og se hele programmet her

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI Fødevarer

DI Fødevarer



Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer

DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?10.11.2023 14:49:32 CET | Pressemeddelelse

Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen, i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed – og hvor de globale risici aldrig har være større. Fremfor alt – hvordan forener virksomhederne de store udfordringerne med forbrugernes ønsker? Dette er de centrale temaer på DI Fødevarers årsdag 2023, hvor fødevarerminister Jacob Jensen, fagfolk, erhvervsfolk og politikere drøfter løsninger.

DI Fødevarers årsdag 2022: Fødevarer i en forandret verden11.11.2022 10:23:20 CET | Presseinvitation

Corona, klima, korn, krise, konflikt og krig. Alt får konsekvenser for virksomhederne og for hvad der lander på forbrugernes tallerken. Energi- og fødevarepolitik er nu også sikkerhedspolitik. Konflikter som den i Ukraine rammer erhvervslivet med gennembrudte forsyningskæder, manglende afsætning og generel markedsuro og inflation. Det er de brændende temaer, som eksperter og branchefolk drøfter på DI Fødevarer årsdag.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye