En sjov og aktiv ferieuge i sommerferien

Del

Spartas Atletikskole finder sted i skolernes sommerferie fra uge 27 til og med uge 32 og er en oplagt mulighed for en aktiv og anderledes ferieuge.

Både aktiviteter og venskab er i fokus på Spartas Atletikskole. (Foto: Sparta)
Både aktiviteter og venskab er i fokus på Spartas Atletikskole. (Foto: Sparta)

Højdespring, længdespring og hækkeløb er blot nogle af de mange forskellige discipliner, som er på programmet, når Sparta Atletik afholder atletikskole i sommerferien. Atletikskolen er henvendt til alle børn i alderen 7-15 år, som har lyst til at prøve kræfter med atletikken, og den afholdes på Østerbro Stadion. Sparta har afholdt atletikskole i mere end 15 år, og det er både til glæde for de mange børn og for Sparta Atletik. Børnene inddeles i hold efter deres alder, så de 7-9 årige er sammen og de 10-15 årige.  

"Vores atletikskole er traditionelt meget populær i alle aldersgrupper, men der er stadig ledige pladser i de forskellige uger. Så hvis man synes, at ens barn skal prøve kræfter med en lang række af forskellige atletik discipliner og samtidige få en masse gode oplevelser, så kan man melde sit barn til på atletik.sparta.dk," siger Charlotte Beiter Bomme, der er ungdomschef i Sparta Atletik.

Der kan læses mere om Spartas atletikskole her.

Billeder

Både aktiviteter og venskab er i fokus på Spartas Atletikskole. (Foto: Sparta)
Både aktiviteter og venskab er i fokus på Spartas Atletikskole. (Foto: Sparta)
Download

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

CPH HALF en folkefest med historisk hurtige tider16.9.2018 15:06pressemeddelelse

Der var lagt op til et brag af en søndag, da løbere i København stillede til start ved CPH Half. I Berlin var verdensrekorden på den dobbelte distance netop blevet slået samme dag, og ruten i København er notorisk hurtig. Ved CPH Half bet blev til europæisk rekord for kvinderne til Sifan Hassan i tiden 1:05,15, mens Daniel Kipchumba vandt for herrerne i tiden 59.06. Ikke færre end otte mænd kom under en time på de 21,1 km

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum