Danske Spil A/S

Én sejr i ni kampe! 50 procent tror stadig på Brøndby i mesterskabsspillet

Del

Men få regner med, at de forsvarende danske mestre kommer i top-3.

Hvad med Brøndby?

FC Københavns træner, Jess Thorup, stillede spørgsmålet i den seneste Superliga-runde.

For det går ikke særlig godt for de forsvarende danske mestre. Én sejr efter de første ni Superliga-kampe og en placering som nummer 10 har fået debatten til at køre.

Kommer Brøndby overhovedet med i top-6, som skal spille om medaljer, når grundspillet er overstået?

Det er der bogstaveligt talt delte meninger om blandt Oddset-spillerne, fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

- Halvdelen af alle de væddemål, der er sat på, om Brøndby kommer i top-6 eller ej, er sat på, at de ikke gør. Og den anden halvdel er sat på, at de gør.

Det stemmer fuldstændig overens med Danske Spils vurdering af Brøndbys muligheder for at komme op i den sjoveste halvdel af Superligaen.

- Vi har sat oddset på begge udfald til 1,85, hvilket vil sige, at vi vurderer det til at være fuldstændig fifty-fifty, om Brøndby ligger i top-6, når de 22 kampe i grundspillet er færdige, siger Peter Emmike Rasmussen.

Få tror på top-3
Der er til gengæld ikke så mange, der tror på, at Brøndby kan opfylde klubbens egen målsætning om at være i top-3, når Superligaen er slut.

- Kun femprocent af de væddemål, der er sat på, hvilke klubber, der kommer i top-3, er sat på Brøndby. Og de fleste af dem er sat i starten af sæsonen, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

Inden weekendens runde i Superligaen giver Danske Spil odds 5,50 på, at Brøndby får enten guld, sølv eller bronze. Der er odds 100 på, at de forsvarende mestre gentager sidste års guldsæson.

Brøndby har tre point op til Silkeborg på sjettepladsen og 10 point til tredjepladsen, der indtages af AaB, som kommer på besøg på Brøndby Stadion søndag aften.

Yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum