Din Tekstforfatter

En regn poncho giver mange fordele

Del

Nogen siger at der ikke findes dårligt vejr. Men kun dårlig påklædning. Det kan selvfølgelig diskuteres. Men det er fakta, at det altid er en fordel at klæde sig på til vejret. Så bliver tingene bare lettere og sjovere.

Festivalerne er tilbage

Coronapandamien har sat rigtig meget på standby. Og det har desværre været mange af de sjove ting, der ikke har kunnet gennemføres. Blandt andet har de store musikfestivaller i Danmark været aflyst de to seneste år. Nu er de dog tilbage. Den kommende sommer tegner til at blive fantastisk med musik og fest som tidligere. Men husk det danske sommervejr er altid ustabilt, og du kan lynhurtigt få brug for et regnslag. Og det er bedre at være forberedt.

Bliv mere fri

Det er svært at nyde en koncert, eller mange andre situationer, hvis du skal blive irriteret over at det regner på dig. Men det kan der heldigvis gøres noget ved. Tøj der holder regnen ude, gør dig bare mere fri, og giver dig meget bedre mulighed for at nyde den oplevelse du er igang med. Med andre ord regntøj øger muligheden for at du kan nyde din oplevelse.

En smart løsning

Når du søger efter en rigtig god løsning til regntøj, der kan holde dig tør og få dig til at føle dig mere fri, så er det oplagt at kigge på en regnslag poncho. Helt generelt er en poncho et stykke overtøj, der er blevet opfundet af den oprindelige befolkning i Andesbjergene i Sydamerika, som siden har bredt sig over hele verden, og har den funktion, at den kan holde kroppen tør og varm.

Regn poncho i god kvalitet

I webshoppen Paraplybutik.dk fører de blandt andet en super lækker poncho i sort fra Stormtech. Ponchoen er fremstillet i polyuretan, også kendt som PU, hvilket er et syntetisk materiale, som ofte bliver brugt netop til regntøj. Den omtalte model er produceret i PU lavet i et tæt gider af molekyler, så den dermed er ekstra vandtæt. Ponchoen er helt fri for det hormonforstyrrende PVC, som ellers ofte bliver brugt i regntøj for at blødgøre materialet.

Også til cykelturen

Ponchoen findes også en Aerolite udgave, der er helt perfekt til, eller nærmest uundværlig til en cykeltur. Den er så let, at den ikke begrænser dig, og er lavet i materiale, der er støjdæmpende, og altså ikke larmer, når du træder i pedalerne. Det er dumt at blive våd, når du har denne mulighed for en poncho.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Overvejer du Headless Shopify? Det er dyrt - men godt22.6.2022 01:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis du ejer en Shopify-shop, har du måske hørt om begrebet ‘Headless Shopify’. I korte træk handler det om teknisk at separere din frontend fra din backend. Det muliggør en ekstremt hurtigt Shopify-shop, der både er godt for din evne til at ranke i Google søgemaskine (SEO) og hjælper din konverteringsrate. Til gengæld er det dyrt og det gør Shopify mindre fleksibelt med apps og temaer. Så er det en god idé? Det afhænger af din situation. For større Shopify shops Aleksander Due-Rasmussen er partner i Shopify-udviklingsbureauet Black Lemon. Han fortæller, det ikke er for alle: “At overgå til headless øger dine faste omkostninger til udvikling og betyder, at du ikke bare kan installere en ny app og bruge den”. Til gengæld vinder du også på hastigheden: “Der er intet som Headless Shopify, der kan øge hastigheden af dit Shopify-site. Det er den ultimative løsning.” Fraråder 4 ud af 5 Black Lemon er i berøring med mange af de største danske webshops. Men 4 ud af 5 frarådes at overgå til hea

Tidligere dansk landstræner stempler ind på den miljøvenlige tøjbane8.6.2022 17:13:58 CEST | Pressemeddelelse

Betalt samarbejde Efterspørgslen på økologiske produkter og produkter af genbrugsmateriale har længe runget højlydt på det danske tøjmarked. Dog kan det være en kamp at finde den rette producent eller forhandler - for hvornår er ens tøjvalg miljørigtigt nok? Men nu sætter den tidligere danske assistentlandstræner i håndbold, Søren Herskind, sig selv på banen. Med den nye tøjforhandler, Fair Tee, skal forbrugeren ikke stå frustreret på sidelinjen, men kan trygt tilslutte sig holdet med landstræneren ved roret.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum