Ishøj Kommune

En medarbejder er smittet med Covid-19 på plejecenter i Ishøj

Del

Torsbo Plejecenter i Ishøj har lukket for besøg efter, at en medarbejder mandag blev konstateret smittet med Covid-19 (coronavirus)

Torsbo Plejecenter.
Torsbo Plejecenter.

Den smittede medarbejder har været i kontakt med seks beboere, som alle er isoleret. De pårørende har fået besked. Ishøj Kommune har ud fra et forsigtighedsprincip valgt at få corona-testet alle medarbejdere og alle beboere på både plejecentret og de tilhørende ældreboliger.

Indtil testresultaterne foreligger, vil de medarbejdere, der skal ind til de seks isolerede beboere bære beskyttelse i form af visir, maske, handsker og værnemiddeldragt. Alle medarbejdere bærer maske.

Når testresultaterne er klar, vil kommunen tage stilling til, om det er sikkert at genåbne for besøg eller, om plejecentret fortsat skal være lukket for besøgende.

Ishøj Kommune samarbejder tæt med Styrelsen for Patientsikkerhed omkring håndtering af situationen.

Kontakter

Helle Pernille Sell Madsen, centerchef for Center for Voksne og Velfærd, tlf. 43 57 78 30 eller hpm@ishoj.dk

Billeder

Torsbo Plejecenter.
Torsbo Plejecenter.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum