Forsikring & Pension

En knæskade kan koste kassen på skiferien

Del

Mange har ikke styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU. Men en skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen.

Et ødelagt knæ eller en brækket fod er nogle af de mest almindelige skader, når danskerne kører galt på skiløjperne i udlandet, viser tal fra SOS-International. For at undgå en økonomisk ørefigen er det vigtigt, at danskerne får styr på rejseforsikringen, inden de tager afsted.

- Vi oplever, at mange tror, at det blå sygesikringskort dækker dem tilstrækkeligt på skiferien i Europa, siger Anja Lintrup Sørensen, konsulent i Forsikringsoplysnignen.


Men det blå sygesikringskort sikrer kun adgang til behandling på samme måde som borgerne i det land, man rejser til. Det dækker ikke hjemtransport, eventuel egenbetaling til hospitalet eller ophold på privathospital. Og ofte er de nærmeste hospitaler på skisportsstederne private.


- Derfor er det vigtigt at sørge for at have en rejseforsikring, hvis man ikke vil risikere selv at skulle betale hjemtransport eller ophold på hospital, siger Anja Lintrup Sørensen.


Forsikringsoplysningen fortæller, at hvis der er behov for en speciel hjemtransport, kan det hurtigt koste mellem 20.-50.000 kr.

I værste fald kan der være brug for det langt dyrere ambulancefly, og her er der ingen hjælp at hente fra det blå kort.  

Tjek om du har den rigtige rejseforsikring

Har du allerede en rejseforsikring, eller skal du ud og købe én, er det en god ide at tjekke, hvordan den dækker, når du skal på skiferie. Der kan nemlig være forskel på, hvordan de enkelte forsikringsselskaber dækker, og hvilke muligheder, du har for at udvide forsikringen:
 
1. Nogle selskaber kræver ingen udvidelse på rejseforsikringen - den dækker som på andre ferier.
2. Nogle selskaber kræver en udvidelse, for at skiferier er omfattet. Dvs. har du ikke udvidet forsikringen, er der ingen dækning for behandling af sygdom/ulykke, hjemtransport osv.
3. Nogle selskaber kræver blot en udvidelse, hvis du også vil have dækning for fx ødelagt ferie og/eller ubenyttet udstyr/liftkort, når du ikke kan stå på ski pga. sygdom eller ulykke.

Nøgleord

Kontakter

Anja Lintrup Sørensen
Konsulent
als@forsikringogpension.dk

Pressetelefon: 41 91 91 01

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk/

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Region Syddanmark: Grossistvirksomheden Tridan/Quickparts er regionsvinder af ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2018”22.5.2018 08:20pressemeddelelse

Tridan/Quickparts ApS i Sønderborg er vinder i Region Syddanmark i konkurrencen om det bedste sundhedsinitiativ på arbejdspladsen. 17 medarbejdere har fx tabt sig i alt 56 kilo. Dermed går arbejdspladsen sammen med de fire andre regionsvindere videre i konkurrencen og dyster på landsplan om at vinde selve ’Initiativprisen 2018’.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum