Sennheiser

EN GAMECHANGER INDEN FOR LUKKEDE AUDIOFILE HOVEDTELEFONER

Del

Sennheiser sætter ny audiofil standard med lanceringen af HD 820

Sennheiser H820
Sennheiser H820

København, den 8. januar 2018Sennheiser redefinerer audiofil lyd med lanceringen af de nye HD 820, som vises for første gang ved CES-messen 2018 i Las Vegas. Stereohovedtelefonerne er lukkede og leverer en dynamisk, transparent lyd takket være en unik transducer i glas, som minimerer resonans og giver et realistisk og naturligt lydbillede.

Audiofile høretelefoner kræver som regel et åbent design, men HD 820 er i stand til at levere en exceptionel lyd i lukket design, mens den indkapsler lydoplevelsen og udelukker omgivende larm.

De lukkede høretelefoner leverer en transparent lyd takket være en unik transducer i glas, som minimerer resonans.

HD 820 skaber en helt ny standard i sin klasse med et utroligt realistisk og naturligt lydfelt. Dette bliver muligt gennem en ny opfindelse: et unikt glascover dækker hver Sennheiser Ring Radiator-transducer. Det patenterede, buede Gorilla-glas sender lydbølgerne fra bagerst i transduceren til to absorberende kamre – det resulterer i minimal resonans.

Grundlaget for en fremragende lytte-oplevelse

Sennheisers hovedtelefoner er designet med en solid metalhovedbøjle, der har et integreret dæmpningselement. OFC-kablerne er sølvklædte, og stikkene er forgyldte. Ørekopperne er håndlavet i mikrofiber og syntetisk kvalitetslæder uden allergener, som beskytter lytteren fra omgivende støj. Alle disse særligt udvalgte materialer danner grundlaget for en fremragende og samtidig komfortabel lytte-oplevelse.

Fuldend din audiofile løsning med Sennheiser

Sennheisers HDV 820 forstærker til dynamiske høretelefoner er den perfekte ledsager til HD 820. Forstærkeren er udstyret med balanceret signalbehandling og ekstremt lav harmonisk forvrængning, så det bliver en sand fornøjelse at lytte til musik, når du tilslutter audiofile hovedtelefoner. HD 820 kommer med et specialfremstillet, balanceret impedans-kabel med lav kapacitans for at give denne audiofile duo perfekt ydeevne.

Sennheisers HDV 820 forstærker til dynamiske høretelefoner er den perfekte ledsager til HD 820

Både HD 820 og HDV 820 kommer med Pentaconn-stik – som er den nye standard inden for balanceret output. Stikket har lavere kontaktmodstand end andre hovedtelefonstik og giver minimal forvrængning samt en mere transparent lydgengivelse.

De nye HD 820 kommer i butikkerne først på sommeren 2018 til en vejledende udsalgspris på 2,399 EUR/2,399.95 USD.

Forbrugerelektronikmessen CES 2018 finder sted i Las Vegas, USA, fra den 9.-12. januar. Besøg Sennheiser i South Hall 1, Booth 20606, for at opleve og lære mere om HD 820 og Sennheisers øvrige produkter.

Nøgleord

Kontakter

Halo. agency
Andreas Hedensten
Tlf.: 28926494
Email: andreas.hedensten@haloagency.dk

Billeder

Sennheiser H820
Sennheiser H820
Download
Sennheiser H820
Sennheiser H820
Download
Sennheiser H820
Sennheiser H820
Download

Vedhæftede filer

Information om Sennheiser

Om Sennheiser

Audiospecialisten Sennheiser er en af verdens førende producenter af hovedtelefoner, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. Firmaet har hovedkvarter i Wedemark ved Hannover, egne produktionsfaciliteter i Tyskland, Irland og USA og opererer i mere end 50 lande. Med 19 salgsselskaber og mangeårige samhandelspartnere leverer firmaet innovative produkter og fremtidsorienterede audioløsninger, som er optimalt tilpasset til kundernes behov. Sennheiser er et familieejet firma, grundlagt i 1945, og har i dag 2.700 medarbejdere over hele verden, som alle deler begejstringen for audioteknologi. 

www.sennheiser.com

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser