LEGOLAND Billund

En drøm gik i opfyldelse, da Luka Rohr fra Broager fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag

Del

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Luka Rohr på 10 år fra Broager var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

Luka Rohr på 10 år fra Broager
Luka Rohr på 10 år fra Broager

I dag blev sæson 2022 officielt skudt i gang i LEGOLAND® Billund, hvor der var inviteret til åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery, som er en helt ny byggeoplevelse i LEGOLAND, hvor man kan blive inspireret af fine LEGO® modeller bygget af dygtige LEGO byggere fra hele verden.

Til åbningsferniseringen var Luka Rohr på 10 år fra Broager med, da han havde bygget en LEGO model, som blev optaget i udstillingen i LEGOLAND Gallery.

- Jeg har glædet mig helt vildt til at komme i LEGOLAND i dag. Mange troede ikke på, at jeg skulle i LEGOLAND og have udstillet min egen model. Men da jeg fortalte, at det var rigtig nok, så synes de, at det var megasejt! Det er virkelig en vild dag at være i LEGOLAND, siger Luka Rohr fra Broager.

Udstillingen har modeller fra nogle af de dygtigste LEGO byggere i hele verden, men der var også reserveret plads til cirka 40 modeller, som LEGOLAND efterlyste blandt gæsterne i løbet af vinteren.

- Det er nogle virkelig imponerende LEGO modeller, vi har fået ind i udstillingen fra vores gæster. Vi har glædet os rigtig meget til, at vi med vores nye byggeattraktioner får mulighed for at involvere gæsterne på en helt ny måde, og at vi forhåbentligt kan være med til at inspirere flere til at bygge flotte modeller både her i LEGOLAND, når de er på besøg, og når de kommer hjem, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Brick Street danner rammen om de nye byggeoplevelser 

Udover LEGOLAND Gallery åbnede LEGOLAND også den nye hovedgade for byggeoplevelser – Brick Street – hvor mange af de nye byggeattraktioner ligger placeret.

- Brick Street bliver Danmarks sjoveste LEGO® byggegade med byggeaktiviteter for hele familien. Vi får otte meget forskellige byggeoplevelser både indendørs og udendørs, og vi har tilføjet mere end 10 millioner LEGO klodser i år, så der bliver rig mulighed for at lade kreativiteten få frit løb, siger Christian Woller.

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig på 2030 8184 eller presse@legoland.dk 

Nøgleord

Billeder

Luka Rohr på 10 år fra Broager
Luka Rohr på 10 år fra Broager
Download
Direktør Christian Woller
Direktør Christian Woller
Download
LEGOLAND Gallery
LEGOLAND Gallery
Download
Luka Rohr på 10 år fra Broager
Luka Rohr på 10 år fra Broager
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

En drøm gik i opfyldelse, da Alba Helene Lykke fra Aarhus fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:34 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Alba Helene Lykke på 9 år fra Aarhus var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

En drøm gik i opfyldelse, da Fabian Bechard-Holsting fra Hvalsø fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:07 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Fabian Bechard-Holsting på 13 år fra Hvalsø var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum