Din Tekstforfatter

En bæredygtig fastelavn

Del
Med krigen i Ukraine, de stigende priser og klimakrisen er det for mange folk nødvendigt at ændre deres livsstil. Det behøver ikke være store livsstilsændringer - selv små tiltag kan gøre en stor forskel i længden. Du kan for eksempel fokusere på at holde en bæredygtig fastelavn.

Sådan kan du gøre din fastelavn mere bæredygtig

Fastelavnstønden.dk har et nyt initiativ, som skal være med til at gøre din fastelavn mere bæredygtig. De tilbyder nemlig, at du kan sende dine stave fra din fastelavnstønde tilbage til dem, så de kan blive genbrugt. De hele stave kan sagtens genbruges, men hvert år smider folk dem ud i stedet for. 

For at se dette indhold fra dintekstforfatter.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Det er både et sjovt og bæredygtigt koncept, da stavene godt må have maling på dem. Det kan derfor resultere i nogle rigtig flotte og unikke genbrugstønder.

Sådan fungerer det

Hvis du er interesseret i at deltage i dette tiltag, er det heldigvis let.

1. Når du bestiller din fastelavnstønde, skal du tilføje en returfragt til hele din ordre. 

2. Modtag din fastelavnstønde, samt returkasse og returfragt. 

3. Slå katten af tønden og saml derefter alle de hele stave sammen. 

4. Pak stavene pænt sammen i den modtagne kasse. 

5. Sæt returlabelen på kassen og returner den i en GLS pakkeshop. 

Stavene bruges derefter til at lave flotte genbrugstønder til næste års fastelavn. Disse kan selvfølgelig købes i shoppen næste år, hvis du gerne vil have en unik og grøn tønde til din fastelavnsfejring i 2024. 

En genbrugstønde er ikke bare det grønne valg men også det billige 

Dette initiativ fokuserer dog ikke kun på grøn bæredygtighed. Krigen i Ukraine har fået priserne på råvare til at stige kraftigt. Inflationen var i 2022 på sit højeste i 39 år, og det er noget, alle firmaer samt alle almene danskere har kunne mærke. 

For at se dette indhold fra dintekstforfatter.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Råvaren træ er ikke kun blevet dyrere. Det er faktisk også blevet en mangelvare. Det er derfor nødvendigt, at vi er mere opmærksom på vores forbrugervalg. Hvis du vælger at genbruge stavene fra din fastelavnstønde, er du med til at sørge for, at forbruget af træ ikke stiger. Det er til gengæld med til, at priserne ikke bliver ved med at stige. 

Hvis du deltager i dette initiativ betyder det dog også, at du har muligheden for at købe en billigere fastelavnstønde næste år. Det træ, som bliver brugt til at lave tønderne med, er nemlig allerede blevet betalt for en gang, og du skal derfor kun betale for arbejdskraften. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Udelivet eksploderer16.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Alt det der foregår udendørs er aktiviteter der er eksploderet de seneste år. Aldrig har der været så mange der sover ude under den åbne himmel og dermed aldrig heller så mange primitive overnatningspladser rundt omkring i landet. For ikke at tale om alle dem der er på vej, netop fordi der er så stor en efterspørgsel. Vil du også gerne prøve kræfter med de populære friluftsaktiviteter, så behøver du dog ikke rejse så langt for at få lidt ekstra frisk luft under vingerne, ro i sindet og lidt ekstra hygger, både sommer og vinter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum