Ishøj Kommune

En aften i kærlighedens tegn

Del

Den 23. september kan du opleve forfatter Lone Frank og sanger og skuespiller Jeanett Albeck i Kulturium Musikteater i Ishøj

Kom til en aften i kærlighedens tegn med videnskabsforfatter Lone Frank, der fortæller om sin seneste bog ’Størst af alt: Om kærlighedens natur’.

Lone Frank undersøger kærlighed ud fra et videnskabeligt perspektiv og kommer omkring de evolutionære kræfter, der har sat rammerne for vores følelser. Derudover kigger hun på den hemmelighedsfulde kemi og spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende dirigerer vores personlige kærlighedsliv.

Musikken leveres af sanger og skuespiller Jeanett Albeck fra kunstnerkollektivet Sort Samvittighed, der er kendt for deres nyskabende forestillinger; I 2019 begejstrede de det danske publikum med deres forestilling ’I et forhold’ på Betty Nansen. En forestilling, der centrerede sig om parforholdets glæder og uendelige faldgruber. Jeanett Albeck er desuden kendt fra den prisbelønnede forestilling ’Brøgger’, baseret på Suzanne Brøggers essays.

Køb din billet her

Billetter koster 125 kr. og bestilles på Kulturium Musikteaters hjemmeside via kulturium.dk. Medlemmer af Kulturium Salonen kan købe billetter til 75 kr.

Kontakter

Thomas Tiedje, bibliotekar: ttied@ishoj.dk
Wenche Andreasen, bibliotekar: wca@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum