Ishøj Kommune

En af Danmarks største bluesstjerner tilbage i Ishøj

Del

Traditionens tro giver Mike Andersen med Band sin første koncert i tournéen i KULTURIUM i Ishøj. Den 2. februar kl. 20 slås dørene op til en ægte blues 'n soul-aften

Mens hans dengang 12-årige venner lyttede til popmusik, sad guitaristen og vokalisten Mike Andersen og øvede sig på sin guitar samtidig med, at han lyttede til lidt tungere blues.

Senere i livet stødte Mike Andersen på soulmusik, som han blandede med blues, hvilket har gjort ham til den, han er dagen i dag.

Mike og hans band kombinerer genrerne blues, soul og rock og har derigennem skabt deres helt egen plads. Udover Mike Andersen selv bag mikrofonen og guitaren, består bandet af Johannes Nørrelykke på guitar, Jens Kristian Dam på trommer, Kristian Kold på bas og Kristian Fogh på keys.

Alle bluesfans kan glæde sig til en aften med masser af svedige rytmer, når bluesdjævlen og hans band fyrer den af på scenen.

En konstant musikudvikling

Med syv albumudgivelser i ryggen udgav Mike Andersen i sommeren 2018 singlen ’There She Was’. Musik og tekst er skrevet af Mike Andersen selv, Johannes Nørrelykke og Mads Michelsen.

Albummet fra 2016,’Devil is Back’, er forsat et hit, som blev til i samarbejde med store sangskrivere, der bl.a. står bag kunstnere som Johnny Cash og Joe Cocker. Det indeholder ikke mindst en duet mellem Mike Andersen og soulstjernen Joss Stone.

Du kan købe billet til koncerten for 180 kr. i KULTURIUMs billetsalg eller på www.ticketmaster.dk. Kunder med sølvkort kan købe til 155 kr.

Kontakter

KULTURIUM Musikteater, telefon 61 93 64 31

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum