Din Tekstforfatter

En af Danmark skønneste byer – og den allerbedste by til et smukt billede?

Del

Betalt samarbejde Ribe er en af landet smukkeste byer. Den ligger i det skønne Sydjylland kun et stenkast fra både Sønderjylland og Vesterhavet. Byen har længe været kendt som det perfekte billede, turister tager med hjem fra Danmark. Vandet ved skibsbroen, domkirken, de smukke gamle bygninger, hvem kunne ikke tænke sig at have det kort hængende.

Faktisk viser det sig, at postkortene og særligt postkortet fra Ribe lever godt selv i en digital tidsalder, hvor feriebillederne ofte tages digitalt.

Postkortet overlever i en digital verden

Postkortet er skøn opfindelse. I stedet for at vennen, familiemedlemmer eller skolen fik sig en kuvert med flere A4-sider, om hvor skøn Italien er, kunne modtageren se det. Billedet kunne bagefter hænges op, alt efter hvor stor skønhedsværdien var på billedet.

Denne sjove lille tradition med at sende et brev med et billede på forsiden er overlevet selv i den digitale tidsalder. Selvom vi kan slå Colosseum i Rom eller Sagrada Familia i Barcelona op på telefonen eller computeren, er det ikke helt det samme.

For det første kan man hænge billedet op, hvad der er en smule fjollet med en IPhone. For det andet er der noget dragende og enestående over den skrevne tekst. Man kan med et se, at det er Louise, der har skrevet på det ribepostkort.

I dag har det også den ekstra betydning, at det er mere besværligt end blot at tage et billede af Ribe by fra egen telefonhånd. Ligesom den ene part i parforholdet kan høste mere ros, hvis maden til deres romantiske middag er lavet af egen hånd end bestilt hos en restaurant i nærheden. Det er autentisk og besværligt, hvilket kun styrker budskabet bag det kærlige postkort.

Dansk perle med flere hundrede års historie

Hvorfor er det så netop postkortene fra Ribe, som både danske og udenlandske turister falder over?

Svaret på det spørgsmål er nok ikke enstemmigt den autentiske, danske fornemmelse, det er nok ikke Domkirken, det er nok ikke den hyggelige by omringet af vand. Derimod er er det sammen kobling af det hele.

Den lille by Ribe har sin lange stolte historie som den første by i Danmark, der fik opført en domkirke. I dag har vi over ti af de skønne domkirker spredt ud over hele landet.

Ribe var en stor vikingeby, hvad der særligt trækker stor udenlandsk interesse. Til sammen giver det en oplagt mulighed for at få taget det perfekte billede for de udenlandske turister, som beskriver det land, de netop har besøg. Der er hyggen, varmen, autenticiteten og historien.

Specialiseret i at give det bedste ferieminde

Ribe by kender selv sin status i den danske befolkning som en at kulturens og historiens hovedsæder. Derfor gør initiativtagere også en hel del ud af at tage de bedste billeder, som turisterne kan vælge imellem.

Hader man postkort af hele sit hjerte, vil byen selvfølgelig også kunne huse amatørfotografer og selfiestænger. Ingen skal snydes for det bedste billede af den danske idyl.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Sådan sparer du brændstof ved at vedligeholde dit køretøj20.7.2022 10:37:00 CEST | Pressemeddelelse

Inflationen er på det højeste, den har været i mange år. Priserne stiger og stiger. Især oplever bilejere, motorcykelejere eller andre med benzin og dieseldrevne køretøjer, at de kan køre langt kortere på literen. De fleste er efterhånden på udkig efter muligheder for at spare nogle penge i budgettet. Måske laver du en madplan for at undgå dyre impulskøb. Måske tager du cyklen eller det offentlige og lader bilen stå. Men hvis det ikke er en mulighed, kan det være svært at komme udenom en tur på tanken. Der er dog flere gode råd at komme efter, når du vil spare penge på din transportsituation. Det er nemlig vigtigt at holde øje med din bil eller motorcykels vedvarende vedligeholdelse for at spare på brændstofforbruget og dermed spare penge hver måned.

Lær dit barn klokken – sådan gør du6.7.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det kan være svært at lære et barn tiden, men med lidt øvelse og nogle nyttige tips kan det lade sig gøre. En måde at hjælpe et barn med at lære at fortælle tiden er ved at bruge et ur med billeder. Dette vil hjælpe barnet med at forbinde forskellige tidspunkter på dagen med billeder. Herunder får du flere gode råd til, hvordan du bedst kan hjælpe dit barn med at blive mere fortrolig med at lære klokken og forståelse af tid generelt.

Er du allerede nu klar til din næste skiferie?5.7.2022 10:19:00 CEST | Pressemeddelelse

I den travle hverdag danskerne har, ja så er det vigtigt at man husker at få slappet af og koblet fra. Hvis man ønsker at kunne præstere og yde sit bedste på jobbet og i sit hverdagsliv, ja så er det altså vigtigt at hive stikket ud en gang i mellem. Dette kan man eksempelvis gøre ved at tage på ferie og hygge sig sammen med nogle vi holder af. Det kan være alle typer ferie, men her kan du høre meget mere om skiferie, og hvor du skal tage hen på din næste skiferie.

Opnå dine mål med trivsel - MINDCPH4.7.2022 09:17:00 CEST | Pressemeddelelse

Samfundet er i dag bygget op af konkurrence, hvilket er noget vi mest ser ude i erhvervslivet, men samtidig noget vi også kan mærke i privaten. Det kommer af forventninger, forventninger fra andre og ikke mindst forventninger fra os selv, at kunne undgå ikke at rive sig med af andres tanker er nemlig en næsten umulig kunst. Samtidig er ambitionerne til os selv ikke mindsket, tværtimod er vores ambitioner til livet og fremtiden voksende og større end nogensinde før, da vi lever i en tid hvor alt, til en vis grad er muligt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum