Din Tekstforfatter

En af Danmark skønneste byer – og den allerbedste by til et smukt billede?

Del

Ribe er en af landet smukkeste byer. Den ligger i det skønne Sydjylland kun et stenkast fra både Sønderjylland og Vesterhavet. Byen har længe været kendt som det perfekte billede, turister tager med hjem fra Danmark. Vandet ved skibsbroen, domkirken, de smukke gamle bygninger, hvem kunne ikke tænke sig at have det kort hængende.

Faktisk viser det sig, at postkortene og særligt postkortet fra Ribe lever godt selv i en digital tidsalder, hvor feriebillederne ofte tages digitalt.

Postkortet overlever i en digital verden

Postkortet er skøn opfindelse. I stedet for at vennen, familiemedlemmer eller skolen fik sig en kuvert med flere A4-sider, om hvor skøn Italien er, kunne modtageren se det. Billedet kunne bagefter hænges op, alt efter hvor stor skønhedsværdien var på billedet.

Denne sjove lille tradition med at sende et brev med et billede på forsiden er overlevet selv i den digitale tidsalder. Selvom vi kan slå Colosseum i Rom eller Sagrada Familia i Barcelona op på telefonen eller computeren, er det ikke helt det samme.

For det første kan man hænge billedet op, hvad der er en smule fjollet med en IPhone. For det andet er der noget dragende og enestående over den skrevne tekst. Man kan med et se, at det er Louise, der har skrevet på det ribepostkort.

I dag har det også den ekstra betydning, at det er mere besværligt end blot at tage et billede af Ribe by fra egen telefonhånd. Ligesom den ene part i parforholdet kan høste mere ros, hvis maden til deres romantiske middag er lavet af egen hånd end bestilt hos en restaurant i nærheden. Det er autentisk og besværligt, hvilket kun styrker budskabet bag det kærlige postkort.

Dansk perle med flere hundrede års historie

Hvorfor er det så netop postkortene fra Ribe, som både danske og udenlandske turister falder over?

Svaret på det spørgsmål er nok ikke enstemmigt den autentiske, danske fornemmelse, det er nok ikke Domkirken, det er nok ikke den hyggelige by omringet af vand. Derimod er er det sammen kobling af det hele.

Den lille by Ribe har sin lange stolte historie som den første by i Danmark, der fik opført en domkirke. I dag har vi over ti af de skønne domkirker spredt ud over hele landet.

Ribe var en stor vikingeby, hvad der særligt trækker stor udenlandsk interesse. Til sammen giver det en oplagt mulighed for at få taget det perfekte billede for de udenlandske turister, som beskriver det land, de netop har besøg. Der er hyggen, varmen, autenticiteten og historien.

Specialiseret i at give det bedste ferieminde

Ribe by kender selv sin status i den danske befolkning som en at kulturens og historiens hovedsæder. Derfor gør initiativtagere også en hel del ud af at tage de bedste billeder, som turisterne kan vælge imellem.

Hader man postkort af hele sit hjerte, vil byen selvfølgelig også kunne huse amatørfotografer og selfiestænger. Ingen skal snydes for det bedste billede af den danske idyl.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Lyngby-psykolog vægtes relation og tryghed i hvert et samtaleforløb17.11.2021 14:28:58 CET | Pressemeddelelse

Julie Aasbjerg Andersen er indehaver af Mentalt Overskud, der er en moderne og fleksibel psykologpraksis, hvor du kan booke både fysiske og virtuelle sessioner samt walk-and-talks. For mange mennesker kan det være en stor udfordring at kontakte en psykolog med henblik på at få hjælp. Hos Mentalt Overskud fokuseres der på at skabe tryghed hos ethvert menneske – ung som voksen - fra den indledende konsultation og hele vejen igennem det personlige forløb.

Familievirksomheden Ugleunger har stor succes med salg af uldtøj online16.11.2021 20:00:00 CET | Pressemeddelelse

Ugleunger.dk er ikke bare endnu en online forhandler af børnetøj på nettet. Den familiedrevne webshop skiller sig ud fra mængden ved at føre et nichepræget udvalg af uldtøj til både mor, far og barn. Siden webshoppen gik i luften tilbage i 2013, har rigtig mange – faktisk hele 50.000 – kunder været igennem systemet. Og tilfredsheden blandt de over 50.000 kunder er høj – på Trustpilot har webshoppen opnået en score på 4,3 ud af 5 stjerner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum