Søfartsstyrelsen

EMSA-bestyrelsen fejrer sit 50. møde

Del

I dag har bestyrelsen for Det Europæiske Søsikkerhedsagentur (EMSA) afsluttet sit 50. møde i Lissabon. Det var første gang, at Søfartsstyrelsens direktør Andreas Nordseth som nyvalgt formand for bestyrelsen dirigerede mødet.

Danmarks stedfortrædende medlem af bestyrelsen, vicedirektør Jakob Ejlers, dækkede den danske stol.

Et af hovedemnerne på mødet var en dybdegående diskussion af aktiviteterne i næste års arbejdsprogram. Bestyrelsen godkendte også en handlingsplan for opfølgning på de anbefalinger, som den for nyligt afsluttede eksterne evaluering af EMSA resulterede i. Disse anbefalinger skal være med til at sikre, at EMSA bliver ved med at forbedre sine aktiviteter i de kommende år.

Bestyrelsens jubilæum blev fejret ved en aftenreception i den danske ambassadørs residens.

Nøgleord

Billeder

Information om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen
Fjordvænget 30
4220 Korsør

72 19 60 00https://www.soefartsstyrelsen.dk/

I Søfartsstyrelsen arbejder vi for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark. For os går sikkerhed og vækst hånd i hånd, fordi væksten i Det Blå Danmark skal bygge på kvalitetsskibsfart.

Følg pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum