Emirates

Emirates' loyalitetsprogram runder 30 millioner medlemmer

Del
PRESSEMEDDELELSE: Emirates' og flydubais loyalitetsprogram, Skywards, har nu rundet imponerende 30 millioner medlemmer. Loyalitetsprogrammet vokser støt, og alene i Danmark er der flere end 122 tusinde medlemmer. Begivenheden fejres med konkurrencer og overraskelser for rejsende helt frem til udgangen af februar 2023

Emirates og flydubais prisvindende loyalitetsprogram, Emirates Skywards, sætter ny rekord med mere end 30 millioner medlemmer verden over. Begivenheden fejres med gode tilbud og chancen for at vinde én million Skywards Miles.

Emirates Skywards blev lanceret i 2000 og i løbet af de seneste to årtier er loyalitetsprogrammet vokset støt, og er nu et af de mest anerkendte og værdsatte loyalitetsprogrammer i verden. Med initiativer, der er på forkant med resten af branchen og mere end 150 partnere, fortsætter Emirates Skywards med at sætte nye standarder for, hvad medlemmer af loyalitetsprogrammet kan forvente.

Vind 1 million Skywards Miles

På en række afgange mellem den 30. januar og 1. februar 2023, serverer Emirates og flydubai særlige 'Skywards Cupcakes' for passagererne, men det er slet ikke den eneste måde, begivenheden fejres, for der er masser af andre overraskelser.

Den mest opsigtsvækkende er nok muligheden for at vinde 1 million Skywards Miles. Som medlem skal man blot tilmelde sig konkurrencen på Skywards medlemsside. Værdien af 1 million Skywards Miles kan eksempelvis indløses til 10 enkeltrejser fra København til Dubai.

Rejser man med Emirates, og rejser enten via eller ankommer til Dubai mellem den 30. januar og den 1. februar 2023, skal man se efter Emirates' røde '30 MILLIONER'‑klistermærke på sin bagage ved ankomst til Dubai. Det lille klistermærke afslører øjeblikkeligt, om der er gevinst i form af fx opgradering til Silver‑medlemskab (10 stk.), Skywards+‑abonnement (10 stk.), opgradering til Bussiness Class på din rejse (30 stk.), chaufførservice i Dubai (30 stk.) eller 30.000 Skywards Bonus Miles (10 stk.).

Herudover er der en række andre overraskelser til heldige medlemmer, der rejser med Emirates mellem den 30. januar og den 28. februar 2023. Læs meget mere om kampagnen HER.

Medlemmer fra 180 lande, fordelt på seks kontinenter

Emirates Skywards-medlemmer kommer fra mere end 180 lande. Et udpluk af medlemmerne kommer fra følgende lande: 

  • 3,7 millioner medlemmer i Storbritannien
  • 3 millioner medlemmer i USA
  • 2,2 millioner medlemmer i De Forenede Arabiske Emirater
  • 2,1 millioner medlemmer i Australien
  • 2,1 millioner medlemmer i Indien
  • 122.350 medlemmer i Danmark

I gennemsnit tiltrækker loyalitetsprogrammet mere end 120.000 medlemmer om måneden. Alene i det seneste år bød Emirates Skywards velkommen til mere end 1,4 millioner nye medlemmer mellem den april 2021 og marts 2022.

Læs mere om Skywards HER.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Emirates

Emirates
EmiratesHistorien om Emirates startede i 1985, da selskabet gik i luften med blot to fly. I dag råder Emirates over verdens største flåde af Airbus A380 og Boeing 777-fly, så selskabets rejsende kan nyde komforten ved flybranchens nyeste og mest effektive wide-body fly.

Emirates inspirerer rejsende over hele verden med et stadig voksende netværk af verdensomspændende destinationer, brancheførende underholdning ombord, regionalt inspireret køkken og service i verdensklasse.

Emirates flyver pt. til flere end 150 destinationer på seks kontinenter, og selskabet har fløjet på ruten København/Dubai siden 2011.

Læs mere her.

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum