ALM. BRAND Forsikring A/S

Emilie Wedell-Wedellsborg bliver ny chef for Kommunikation og Bæredygtighed i Alm. Brand

Del

Emilie Wedell-Wedellsborg er ny chef for Kommunikation og Bæredygtighed i Alm. Brand. Emilie, der er 43 år, kommer fra TDC Group, hvor hun siden 2015 har arbejdet med kommunikation og public affairs – og senest som afdelingsdirektør for bæredygtighed.

Alm. Brand får med sammenlægningen med Codan en større og mere toneangivende rolle i branchen og i samfundet som helhed. Det øger kravene til vores kommunikation med og relation til omverdenen, og vi styrker derfor nu vores kommunikation og arbejde med bæredygtighed yderligere, siger adm. direktør Rasmus Werner Nielsen.

Emilie Wedell-Wedellsborg tiltræder 17. januar 2022 og får som leder af kommunikationsafdelingen i Alm. Brand ansvaret for at drive og videreudvikle både de interne og eksterne kommunikationsaktiviteter samt koncernens fremtidige bæredygtighedsstrategi. Det vil ske i tæt samspil med og på tværs af den øvrige koncern.

- Alm. Brand bliver sammen med Codan Danmarks næststørste forsikringskoncern, hvilket i sig selv er spændende at blive en del af og kommunikere om. Når forsikring og ikke mindst Alm. Brand samtidig er så funderet i at tage fælles ansvar, følger det naturligt, at vi også er med til at udvikle fremtidens bæredygtige forsikringsløsninger, og det gør det til noget af en drømmeopgave for mig, siger Emilie Wedell-Wedellsborg.

Emilie Wedell-Wedellsborg har i TDC Group haft ansvar for intern kommunikation, arbejdet med public affairs og senest som afdelingsdirektør stået i spidsen for at udvikle og implementere koncernens transformationsplan på klima-området.

- Emilies erfaring og tilgang vil bidrage til, at vi kommer til at stå endnu stærkere i forhold til vores kunder og omverdens forventninger til vores kommunikation, rapportering og udvikling på bæredygtighed, siger direktør for HR og Kommunikation i Alm. Brand, Claus Kappel Christensen.

Emilie Wedell-Wedellsborg har tidligere arbejdet med kommunikation og politik hos bl.a. Dansk Erhverv og på Christiansborg.

Hun er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og bor i Gentofte.

CV – Emilie Wedell-Wedellsborg 

2015-2021 Afdelingsdirektør, TDC Group

2013-2015 Seniorkonsulent, toft kommunikation

2009-2012 Politisk rådgiver og sekretariatsleder, Dansk Erhverv

2002-2008 Politisk konsulent, Venstres Politisk Økonomiske Sekretariat, Christiansborg

2003 Cand.scient.pol., Københavns Universitet

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand Groups nye organisation er på plads16.6.2022 12:05:21 CEST | Pressemeddelelse

Den nye organisation i den sammenlagte Alm. Brand Group er nu på plads. Primo maj blev Alm. Brand Groups nye, fælles koncernledelse og den overordnede organisation præsenteret, og i dag er sammenlægningen af Alm. Brand og Codan til en fælles organisation gennemført. I forbindelse med sammenlægningen nedlægges i alt omkring 130 stillinger som følge af bortfald af dobbeltfunktioner og stordriftsfordele. Grundet bl.a. tilbageholdenhed med nyansættelser og genbesættelser af stillinger, er antallet af afskedigelser begrænset til omkring 90 medarbejdere. Desværre har vi i dag måtte sige farvel til både dygtige og gode kolleger som følge af sammenlægningen. Det er svært at undgå, når to virksomheder skal smelte sammen til en, og det har været vigtigt for os at skabe hurtig afklaring for alle, siger adm. direktør i Alm. Brand Group, Rasmus Werner Nielsen. Alm. Brand Group tilbyder outplacement-forløb til de berørte kolleger for at hjælpe dem bedst muligt videre. Sammenflytning i København Som

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum