Ellie Goulding præsenterer første skokollektion i London

Del

ESSEN/LONDON, 1. marts 2017. Europas største detailhandler for sko, DEICHMANN, inviterede i går aftes sammen med den britiske sangerinde til den eksklusive præsentation af deres første fælles skokollektion i London. På den hippe event-location MC Motors fik en udvalgt gruppe af internationale journalister, bloggere og kendisser præsenteret den nye “Ellie Goulding for DEICHMANN“- kollektion ved modeshowet, men de oplevede også en live akustisk performance fra popstjernen.

“For mig er sko et udtryk for den stemning, man netop befinder sig i. Med lanceringen af min skokollektion kan jeg udtrykke min egen stil. Min kollektion omfatter sko til enhver lejlighed – jeg kan bare ikke beslutte mig for, om jeg hellere har heels eller flade sko på, det ændrer sig hele tiden hos mig“, siger Ellie Goulding, som med sange som “Love me like you do“ og “Burn“ erobrede hitlisterne, og siden hører til blandt de mest succesfulde britiske solokunstnere fra det seneste årti. Sammen med DEICHMANN fejrede hun i går aftes, en dag før salget starter, lanceringen af hendes kollektion i hendes hjemby London.

Blandt gæsterne, der denne gang ankom til stedet på en grøn løber i stedet for en rød, var der redaktører og influenter fra hele Europa samt berømte personligheder som den danske skuespiller Julie Zangenberg. Med den 21 år unge Lady Amelia Windsor, et medlem af Royal Family, var det britiske kongehus sågar repræsenteret ved begivenheden. Lilly Becker, Boris Beckers kone, og den østrigske skuespiller og studievært Mirjam Weichselbraun, glædede sig over at være på hjemmebane i London. Herudover var også den svenske sangerinde Peg Parnevik, den hollandske studievært Sylvie Meis samt de britiske skuespillerinder Stephanie Davis og Jennifer Metcalfe blandt gæsterne.

Kampagnens TV-reklame, der er lavet af stjerneinstruktøren Emil Nava, og i går for første gang blev vist for et publikum, fejrede også sin debut.

Pressekontakt
Trine Gerved, Klix Kommunikation.
Email: trine@klixkommunikation.dk
Tlf.: 2213 1397

Steffan Tappert
Stefan.tappert@mediahype-deutschland.de

Information om Mediahype

MediahypeDEICHMANN SE med hovedsæde i Essen (Tyskland) blev grundlagt 1913, og ejes 100 procent af den familie, der har grundlagt virksomheden. Virksomheden er markedsfører inden for den europæiske detailhandel med sko, og har mere end 37.300 medarbejdere i hele verden. Under navnet DEICHMANN er der afdelinger i Tyskland, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Storbritannien, Italien, Kroatien, Litauen, Østrig, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Sverige, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet, Tyrkiet og Ungarn. Derudover er koncernen repræsenteret i Schweiz (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), i Holland (vanHaren) og i USA (Rack Room Shoes/Off Broadway). I Tyskland hører Roland SE desuden til koncernen. Med MyShoes SE er virksomheden repræsenteret i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Følg pressemeddelelser fra Mediahype

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.