3byggetilbud.dk

Elite-håndværkere for 2021 er fundet

Del

Efter et år med corona-nedlukning og ekstrem stor efterspørgsel på håndværkere har 3byggetilbud.dk fundet elite-håndværkerne for 2021. Vinderfeltet er flot spredt ud over Danmark, men den helt store vinder kommer fra Viby Sjælland.

Indehaver hos Fjordland Kloak & Anlæg Michael Peter Abildgaard Drewsen, som for andet år vinder den flotte pris som elite-håndværker hos 3byggetilbud.dk.
Indehaver hos Fjordland Kloak & Anlæg Michael Peter Abildgaard Drewsen, som for andet år vinder den flotte pris som elite-håndværker hos 3byggetilbud.dk.

En gang årligt indstiller og udpeger landets største formidler af byggeopgaver, 3byggetilbud.dk, 13 elitehåndværkere i 14 fagkategorier ud af de 1.600 firmaer, der er tilknyttet portalen. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af de tilbagemeldinger, som håndværkerfirmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter. Bygherrerne bedømmer håndværkere ud fra både firmaets responstid og tilfredshed med det udførte arbejde, hvor de giver dem stjerner på en skala fra 1-5. Derudover har 3byggetilbud.dk haft en jury med, som også har set på antallet af vundne opgaver, samt tilbagemeldinger og feedback fra portalens bygherrer.

Et år med massiv efterspørgsel på håndværkere

Udnævnelsen sker på baggrund af det sidste års mere end mere end 73.000 antal bygge- og renoveringsopgaver, som 3byggetilbud.dk har modtaget. Et helt år med et coronanedlukket land har resulteret i ekstrem stor efterspørgsel på håndværkere, og 3byggetilbud.dk har oplevet en vækst på mere end 50 procent i antallet af henvendelser fra danskere, der skal bruge en håndværker:

”Vi udvælger elitehåndværkerne for at sætte en tyk streg under det imponerende arbejde, som vores mange håndværkere i netværket, leverer. I år er kåringerne ekstra vigtige, fordi håndværkerne har leveret så høj kvalitet på trods af den store efterspørgsel og de specielle omstændigheder, vi har haft,” fortæller Tino Chris Hansen, som er Costumer Relations Manager hos 3byggetilbud.dk.

Han tilføjer:

”Kåringerne er både et skulderklap til håndværkerne, og så er det et kvalitetsstempel over for bygherrerne. Derfor har det også været meget svært at finde vinderne, fordi vi har så mange håndværkere med, der leverer høj kundetilfredshed og højt serviceniveau over hele linjen.”

Elitehåndværkeren 2021 vinder for andet år i træk

3byggetilbud.dk har fundet vindere i 14 fagkategorier og blandt dem er Fjordland Kloak & Anlæg ApS fra Viby Sjælland løbet med den helt store titel som ’Elite-Håndværkeren 2021’. Firmaet, som udfører entreprenør- og kloakarbejde, modtog også den flotte pris i 2020 og vinder altså for andet år i træk titlen som ’Elite-Håndværker’ hos 3byggetilbud.dk.

"Det er en stor cadeau, at vi vinder titlen to år i træk! Det skyldes nok vores enorme dedikation til vores fag. Kvalitet, konkurrencedygtige priser og en personlig service er en naturlig del af vores hverdag – ligesom at vi altid møder op med et smil og godt humør,” siger indehaver af Fjordland Kloak & Anlæg ApS Michael Peter Abildgaard Drewsen.

Her er alle vinderne:

Elite-Gulvfirmaet: Spørg Egon ApS (2880 Bagsværd)

Elite-Elektrikeren: Bramming El ApS (6740 Bramming)

Elite-Muren: Fyns Murer ApS (5000 Odense C)

Elite-Isolatøren: A-Z Isolering & Totalentreprise ApS (3000 Helsingør)

Elite-Glarmesteren: DK Glas Og Montage ApS (2670 Greve)

Elite-Brolæggeren: Bruuns Entreprenørservice (5772 Kværndrup)

Den Grønne Eliteprofil: KNN Energirådgivning (9400 Nørresundby)

Elite-Malerfirmaet: Holbech (8700 Horsens)

Elite-Anlægsgartneren: Svalgaard Træ og Stub ApS (4621 Gadstrup)

Elite-specialisten: DKhegn A/S (4622 Havdrup)

Elite-Tømreren: Staby Tømrermester ApS (6990 Ulfborg)

Elite-VVS’eren: Bendix VVS Og Kloakservice ApS (4632 Bjæverskov)

Elite-Entreprenøren og Elite-håndværen: Fjordland Kloak & Anlæg ApS (4130 Viby Sjælland)

Du kan læse mere om alle elitehåndværkerne og se billeder her. 

Kontakter

Maria CarlsenKommunikationschef

Presse- og kommunikationschef hos 3byggetilbud.dk, Andelsportal.dk, Ejerportal.dk og Energihjem.dk

Tlf:26740636mac@abgruppen.dk

Nynne Pihl GrothKommunikationsansvarlig for Energihjem.dk

Kommunikationsmedarbejder i AB Gruppen - herunder 3byggetilbud.dk, Andelsportal.dk og Ejerportal.dk. Projektansvarlig for Energihjem.dk

Tlf:53391791npg@abgruppen.dk

Billeder

Indehaver hos Fjordland Kloak & Anlæg Michael Peter Abildgaard Drewsen, som for andet år vinder den flotte pris som elite-håndværker hos 3byggetilbud.dk.
Indehaver hos Fjordland Kloak & Anlæg Michael Peter Abildgaard Drewsen, som for andet år vinder den flotte pris som elite-håndværker hos 3byggetilbud.dk.
Download
Download
Download

Links

Information om 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk
3byggetilbud.dk
Kristen Bernikows Gade 6
1105 København K

+45 7733 4000https://www.3byggetilbud.dk/

3byggetilbud.dk A/S er stiftet i år 2000 og står bag portalerne 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk, Andelsportal.dk og Ejerportal.dk. 3byggetilbud.dk A/S er i dag Danmarks største formidler af byggeopgaver. Via 3byggetilbud.dk formidles mere end 65.000 bygge- og renoveringsopgaver årligt til et landsdækkende netværk af 1.700 håndværker-firmaer. 

Følg pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Massiv interesse for energitilskud: Boligejerne er klar til først-til-mølle-kamp7.4.2021 09:14:42 CEST | Pressemeddelelse

Der er allerede fuld gang i tilskudskedlerne op til, at Energistyrelsen åbner op for søgning til energitilskuddet kl. 10 i dag. Det kan mærkes hos Energihjem.dk – portalen for boligejere, der ønsker at energirenovere – som i den grad oplever, at boligejerne er klar til at søge tilskudspuljen. Portalen har nemlig oplevet en stigning på mere end 900 procent i energimærke-forespørgsler i 2021 sammenlignet med samme periode sidste år.

Boligejere: Hvorfor skal det være koldt at gå grønt?14.12.2020 11:39:40 CET | Pressemeddelelse

Isolering, varmepumper, ventilation og nye vinduer. I starten af det nye år åbner Energistyrelsen atter op for ansøgninger til tilskudspuljen, der skal fremme energirenoveringer i hjemmet. Denne gang lyder puljen på 375 mio. kroner og hos Energihjem.dk viser tallene, at boligejerne allerede nu gør sig klar til at søge, da det handler om at være hurtigt ude af starthullerne, hvis du ikke vil skuffes med et afslag.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum