Haderslev Kommune

Eleverne får muld under neglene på slottet

Del

I denne uge besøger elever fra 8. klasserne Gram Slot. Målet er, at de unge skal få et indblik i nogle af de mange jobs, der findes på slottet.

Den 8. og 9. juni holder UU Haderslev i samarbejde med Gram Slot to dage med uddannelse og job for ungeuniversernes 8. klasser på Gram Slot.

Udover en rundvisning på slottet er det tanken, at eleverne skal ud at have "muld under neglene" og afprøve en række forskellige jobs og events som er på slottet fx håndværker, markedsføring, dyrepasser, kok og økonomi.

Den 8.6. er det 8. klasser fra Sdr. Otting og Gram Skole, og den 9.6. er det Lagoni og Fællesskolen Favrdal Fjelstrup.

Arrangementet afsluttes med et oplæg fra Sanne og Svend Brodersen fra Gram Slot.

Programmet for dagen kan ses i vedhæftede fil.Kontaktinformation:

Uddannelsesvejleder, Olaf Kluge, telefon 74 34 79 35.

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum