Haderslev Kommune

Eleverne får muld under neglene på slottet

Del

I denne uge besøger elever fra 8. klasserne Gram Slot. Målet er, at de unge skal få et indblik i nogle af de mange jobs, der findes på slottet.

Den 8. og 9. juni holder UU Haderslev i samarbejde med Gram Slot to dage med uddannelse og job for ungeuniversernes 8. klasser på Gram Slot.

Udover en rundvisning på slottet er det tanken, at eleverne skal ud at have "muld under neglene" og afprøve en række forskellige jobs og events som er på slottet fx håndværker, markedsføring, dyrepasser, kok og økonomi.

Den 8.6. er det 8. klasser fra Sdr. Otting og Gram Skole, og den 9.6. er det Lagoni og Fællesskolen Favrdal Fjelstrup.

Arrangementet afsluttes med et oplæg fra Sanne og Svend Brodersen fra Gram Slot.

Programmet for dagen kan ses i vedhæftede fil.Kontaktinformation:

Uddannelsesvejleder, Olaf Kluge, telefon 74 34 79 35.

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum