Dansk El-Forbund

Elektrikerne har fået 22 nye overenskomster

Del

22 overenskomster er nu på plads for elektrikerne i Danmark. Næste skridt er afstemningen om overenskomsterne blandt medlemmerne i Dansk El-Forbund

- Vi er glade for, at alle elektrikernes overenskomster nu er faldet på plads. Nu venter vi på forligsmanden, som vil sætte afstemningerne i gang blandt medlemmerne.

Sådan lyder det fra forbundsformand i Dansk El-Forbund Jørgen Juul Rasmussen, efter at de sidste overenskomster for elektrikerne er faldet på plads. Det drejer sig om 22 nye overenskomster. Forbundets hovedbestyrelse anbefaler medlemmerne at stemme ja til alle de nye overenskomster.  

Men uanset om man stemmer ja eller nej, så er det vigtigste ifølge Jørgen Juul Rasmussen, at man bruger sin demokratiske ret som medlem og afgiver sin stemme i den kommende afstemning om overenskomsterne. 

- Det handler om vilkårene de næste tre år. Dem kan man stemme om, når man er medlem af en OK-fagforening som Dansk El-Forbund, og jeg opfordrer alle medlemmer til at afgive deres stemme, siger Jørgen Juul Rasmussen.

Han understreger, at der er vigtige resultater på tværs af de 22 nye overenskomster og peger blandt andet på aftalerne omkring uddannelse, seniordage, børne-omsorgsdage og udvidelsen af fritvalgsordningerne.

Jørgen Juul Rasmussen hæfter sig også ved resultaterne, når det gælder elektrikernes efter- og videreuddannelse:

- Alle har fået bedre muligheder for efter- og videreuddannelse. Det er vigtigt for fremtiden, og jeg opfordrer alle medlemmer til at tjekke deres nye overenskomst for uddannelsesmulighederne.

I alt har Dansk El-Forbund cirka 70 overenskomster på det private og offentlige arbejdsmarked. De to største er Elektrikeroverenskomsten og Industriens Overenskomst.   

Nøgleord

Billeder

Information om Dansk El-Forbund

Dansk El-Forbund
Dansk El-Forbund
Nyropsgade 14
1602 København V

33297000http://www.def.dk

Følg pressemeddelelser fra Dansk El-Forbund

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk El-Forbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum