SEAS-NVE

Elcykelvinder gør Dragørs veje lidt grønnere

Del

Intet mindre end 4.000 deltog i energiselskabet SEAS-NVE’s konkurrence om at få lov til at køre en tur ud i sommerlandet på sin helt egen Mustang Emotion elcykel. Den heldige vinder blev Claus Hammerbak fra Dragør, der til glæde og begejstring har foræret cyklen til sin kone.

Henover sommeren har læsere af SEAS-NVE’s magasin Energi & Bolig kunnet deltage i konkurrencen om en Mustang Emotion-elcykel til en værdi af 13.000 kroner ved at svare rigtigt på spørgsmålet om, hvor den første lynladestation i Danmark ligger. Det svar kendte Claus Hammerbak fra Dragør, der blev den heldige vinder af konkurrencen:

”Jeg følger SEAS-NVE på Facebook, og da jeg så konkurrencen med elcyklen, tænkte jeg, hvorfor ikke give det et forsøg, når nu jeg vidste, at stationen lå i Fredericia. Jeg plejer ellers ikke at vinde noget, så jeg blev både glad og overrasket, da jeg blev kontaktet om, at jeg var den heldige vinder”

Som vinder af konkurrencen fik Claus Hammerbak mulighed for at vælge, om han ville have en herre- eller damecykel, og her var der ingen tvivl – han skulle have den røde damecykel til sin kone Pia, så hun kan gøre vejene i Dragør lidt grønnere:

”Pia vil rigtig gerne kunne cykle til dagens gøremål samt til og fra arbejde, så at vinde elcyklen var helt klart en kærkommen gave”, fortæller Claus.

Med en elcykel på matriklen overvejet parret nu at investere i en ekstra, så de begge kan transportere sig lidt grønnere, når hverdagens gøremål skal klares, og naturen skal nydes:

”Vi har en labrador, som elsker at komme med os på tur, og når nu vi bor i så dejligt et område, der både er rigt på hav og natur, hvorfor så ikke udnytte det. Så i øjeblikket går vi med tanker om at investere i en elladcykel, så vi alle tre kan komme rundt uden at bruge bilen”, lyder det fra parret.

Billeder

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/

 

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern
I SEAS-NVE skaber vi energi til at leve livet. Vi ønsker at gøre energi til mere end blot en leverance - at være din bedste forbindelse, når det gælder den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er godt 1.000 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum