OK

Ekstra coronastøtte giver 2.100 foreninger ny energi

Del

Det danske energiselskab OK øger udbetalingen af sponsorstøtte med 30 procent fra juni 2021 til og med maj 2022. Dermed er der et ekstra betydeligt millionbeløb på vej til lokale klubber og foreninger i hele Danmark, så de får hjælp til at klare sig igennem coronakrisen

Medlemstallet i landets lokale idrætsforeninger er faldet med næsten 90.000 på grund af coronakrisen, viser de nyeste tal fra DGI og DIF.

Det er blandt andet derfor, at OK nu vælger at øge den økonomiske støtte med 30 procent i det næste år for dermed at være med til at hjælpe foreningerne igennem coronakrisen.

Flere end 2.100 klubber og foreninger har en benzinkortaftale med OK, hvilket betyder, at det danske energiselskab og deres lokale forhandlere hvert år støtter foreningslivet i hele landet. Det bliver til mange penge, og hver en krone tæller i klubkasserne – særligt nu.

”Vi har i mange år støttet det lokale foreningsliv i hele landet, og vi kan se, at flere af vores loyale og trofaste sponsormodtagere har haft det svært, fordi de har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi støtten med ekstra 30 procent, så voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, markedsdirektør i OK.

Støtten gør en forskel
I det forgange år har OK også givet 30 procent ekstra i sponsorstøtte. Det betyder, at det danskejede andelsselskab har udbetalt et større millionbeløb oveni den normale sponsorstøtte, og de ekstra kroner har lunet i de mange klubkasser.

”Vi kan se, at det har gjort en forskel for foreningerne. Nogle bruger pengene til at dække udgifterne fra manglende kontingentkroner, andre køber nyt udstyr eller øremærker støttekronerne til at finansiere en sommerlejr, når det igen bliver muligt. Det koster selvfølgelig nogle penge for os, men vi tror på, at det kan være med til at skabe loyale OK-kunder i fremtiden,” forklarer Anders Knudsen.

Derfor vil alle eksisterende sponsormodtagere igen få udbetalt 30 procent ekstra, når benzinkortaftalerne bliver afregnet i månederne fra juni 2021 til og med maj 2022 oveni de i forvejen optjente sponsorpenge. Det gælder både optjente penge på brændstof (OK-kort og app), el, mobil og bonus.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk

Fakta om OK's sponsorstøtte

  • Mere end 2.100 foreninger og klubber har en benzinkortaftale med OK
  • Med et OK-benzinkort eller OK-appen vælger du selv, hvilken forening du vil støtte med fem øre pr liter, hver gang du tanker
  • OK og selskabets lokale forhandlere betaler hele beløbet
  • Vælger du el fra OK, får du fem øre oveni, så du støtter med 10 øre pr liter, du tanker
  • Vælger du mobiltelefoni fra OK, støtter OK med yderligere fem øre ekstra - pr abonnement
  • Første gang du når 500 liter, får foreningen en ekstra bonus på 200 kroner
  • Fra juni 2021 til og med maj 2022 lægger OK ekstra 30 procent oveni de i forvejen optjente sponsorpenge til alle eksisterende sponsormodtagere

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum