Danske Spil A/S

Ekstra chancer gav tre nye Lotto millionærer

Del

Ingen ramte de syv rigtige Lotto tal i lørdags, men tre blev alligevel millionærer. En af dem løb endda med en kæmpe gevinst på 26 millioner kroner.

Efter trækningen i Lotto lørdag aften stod det klart, at ingen spillere havde de rigtige Lotto tal, som ville udløse 1. præmiepuljen på 6 millioner kroner.

Alligevel var der tre spillere, som kunne trække på smilebåndet og glæde sig over at have spillet med. Ekstra chancerne i Lotto betød nemlig, at de kan skrive sig ind i den eksklusive klub af danskere, som kan kalde sig Lotto millionærer.

Det gælder ikke mindst en spiller, som havde købt 10 rækker Lyn Lotto med Joker til 10 kroner ekstra. Kuponen var i sig selv ingen penge værd, men takket være ekstra chancen Joker vandt spilleren årets største Lotto gevinst på hele 26.303.012 kroner.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra spilleren med den gyldne kupon, der er købt i SuperBrugsen i Lynge-Uggerløse i Allerød Kommune.

Millioner til Middelfart og Maribo
De to øvrige nyklækkede Lotto millionærer vandt på Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million blandt alle spillede rækker. De blev altså millionærer, uden at have de syv rigtige Lotto tal.

Den ene vinder er fra Middelfart på Fyn og er PLUS abonnent, mens den anden er fra Maribo på Lolland.

Danske Spil ønsker de tre nye Lotto millionærer et stort tillykke.

Joker tallene, der udløste milliongevinsten:
5, 1, 8, 4, 7, 3, 0

Ugens Lotto tal:
6, 7, 8, 9, 19, 31, 32

Tillægstal:
18

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum