Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Ekspertliste: Valg i USA

Del

Til redaktionen: Har I brug for en ekspertkilde, der kan sætte perspektiv på jeres historier om præsidentvalgkampen i USA, er her en liste fra Aarhus BSS, Aarhus Universitet over eksperter i amerikanske forhold.

Foto: Luke Michael/Unsplash
Foto: Luke Michael/Unsplash

Den amerikanske præsidentvalgkamp er i fuld gang frem mod den endelige valgdag i november. Hvem vælger Demokraterne som udfordrer til den siddende præsident Donald Trump, og hvilke kort kan de spille ud?

Hvad har Trump og Republikanerne at svare igen med?

Kan rigsretsagen mod Trump - uanset udfaldet - få betydning på valgdagen?

Få perspektiv på amerikansk politik, valgsystem, handelspolitik eller forhold til den øvrige verden og kontakt vores ekspeter i amerikanske forhold.

Se ekspertlisten her: Eksperter - Valg i USA 

God fornøjelse.

Kontakter

Kontakt:
Pressekonsulent Michael Schrøder, Aarhus BSS, Aarhus Universitet
Mobil: 93 50 86 59
E-mail: schroeder@au.dk

Billeder

Foto: Luke Michael/Unsplash
Foto: Luke Michael/Unsplash
Download

Links

Information om Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Aarhus Universitet: Aarhus BSS
Aarhus Universitet: Aarhus BSSOm Aarhus BSS

Aarhus BSS er en bred business school ved Aarhus Universitet. Med ca. 15.700 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, 275 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er Aarhus BSS en af Europas største business schools og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Forældre til unge med dobbeltdiagnose har brug for specialiseret hjælp28.4.2020 09:34:43 CESTPressemeddelelse

Viden om psykiske lidelser og rusmiddelbrug, individuelle samtaler og samtaler med andre forældre er nogle af de elementer, som kan hjælpe forældre til unge, der både har psykiske lidelser og et stort forbrug af alkohol eller stoffer. Det viser en evaluering af en ny behandlingsmodel, som Novavi Stofrådgivningen har afprøvet i samarbejde med Center for Rusmiddelforskning ved Aarhus BSS på Aarhus Universitet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum