Danske Spil A/S

Eksperter forventer færøsk farvel til X Factor

Del

I aften er der igen live show i X Factor, og her er en bestemt færing ved at nå til enden af sin deltagelse. Sådan spår Danske Spils oddssættere, som samtidig udtrykker stor imponerethed over de resterende deltagere.

Der er hver fredag aften et større drama i gang i de danske stuer – og samtidigt i et stort tv-studie, hvor tre dommere skal vende tomlen op eller ned over for de tilbageværende, pt. fem, musikalske gladiatorer. Der er naturligvis tale om X Factor, hvor der hver uge skal sies en håbefuld deltager fra den talentfulde flok.

"Efter chokket i fredags, hvor Tina røg i farezonen, og hele landet var på den anden ende - og så selv Thomas Treo fra Ekstra Bladet følte sig kaldet til at kommentere det - så forventer vi, at Kári i denne omgang må lade livet i konkurrencen. Den går ikke længere for den sympatiske færing. Han er ganske enkelt den mindst gode af de tilbageværende, og det bliver umådelig svært for ham at klare sig igennem denne omgang,” forklarer Mathias Reimer Larsen, som er oddssætter hos Danske Spil.

Derfor giver Danske Spil blot odds 1,33 på, at Kári bliver sendt hjem i aften. Det er en sandsynlighed på 75%.

”Vi ved dog at alt kan ske i denne konkurrence - bare se sidste fredag, hvor Tina stik mod al forventning var i farezonen. Vi føler os dog ret overbeviste om, at det i aften er tid til en færøsk svanesang,” siger Mathias Reimer Larsen.

Mads Moldt går hele vejen
Konkurrencen er hård, idet de øvrige deltagere bliver ved med at imponere på hver deres måde, fortsat med Mads Moldt som den altoverskyggende stjerne. Derfor er han naturligvis mindst favoritværdig til at blive sendt hjem fra showet.

Derfor fordeler odds sig sådan at Tina og Maria Ranum følger efter Kári til hver odds 6,00, mens Mille giver odds 25,00 til at ryge ud - og den fortsatte favorit Mads Moldt giver hele 75,00 gange pengene igen, hvis han ryger hjem.

X Factors kan følges på TV2 kl. 20.00 fredag aften.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum