Eksekutivdirektør for FN’s World Food Programme deltager i konference om støtte til Syrien og regionen

Del

Bruxelles – Eksekutivdirektør for FN’s World Food Programme (WFP), David Beasley, vil være blandt de globale ledere på konferencen Supporting the Future of Syria and the Region, som bliver afholdt den 24. og 25. april i Bruxelles. Konferencen er arrangeret af De Forenede Nationer (FN) og Den Europæiske Union (EU) og konferencen har til formål at rejse midler til mennesker ramt af krigen i Syrien og styrke fredsprocessen.

Billede: WFP / Marwa Arwad
Billede: WFP / Marwa Arwad

"Syv års krig har drevet millioner af mennesker i fattigdom og sult," siger Beasley. "For at disse mennesker i Syrien og i nabolandene får fødevareassistance, kontantoverførsler og støtte til at kunne klare sig selv, som de så desperat har brug for, har vi brug for mere støtte.”

Konferencens beliggenhed: Europabygningen, 165 rue de la Loi, Bruxelles

Interviews: WFP’s Eksekutivdirektør David Beasley og WFP’s Regionale direktør for Mellemøsten Muhannad Hadi vil være til rådighed. For at arrangere et interview, kontakt venligst: Aneta Szczyglowska, WFP / Brussels, Mob. +32 491395420, Email: aneta.szcyglowska@wfp.org

Tilgængelig via telefon / Skype er Landechef for WFP i Syrien Jakob Kern.

For at arrangere et interview med ham, kontakt venligst: Bettina Luescher, WFP / Geneve,

Mob. + 41-79-842-8057, Email: bettina.luescher@wfp.org 

Yderligere ressourcer:

Nye billeder her

Broadcast video her

WFP’s rapport om Syrien 2017 her

Nøgleord

Billeder

Billede: WFP / Marwa Arwad
Billede: WFP / Marwa Arwad
Download

Information om WFP - FN’s World Food Programme

WFP - FN’s World Food ProgrammeFN’s World Food Programme – redder liv i nødsituationer og forandrer liv for millioner af mennesker gennem bæredygtig udvikling. WFP arbejder i mere end 80 lande i verden og giver fødevareassistance til mennesker som er fanget i konflikter og katastrofeområder. WFP bygger grundlaget for en bedre fremtid.

Danmark er blandt WFP’s vigtigste donorer af kernebidrag. Kernebidrag giver WFP fleksibilitet og gør det muligt at reagere hurtigt og effektivt, når katastrofer indtræffer, finansiere forsømte kriser og dermed sikre, at hjælpen når dem, der har mest brug for den.

Følg os på Twitter @WFP_Media & WFP_DK

For yderligere information om WFP på dansk, besøg vores hjemmeside: da.wfp.org

Følg pressemeddelelser fra WFP - FN’s World Food Programme

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra WFP - FN’s World Food Programme

Stigende fødevarepriser i lande med konflikt burde forårsage "chok og forargelse"16.10.2018 07:02pressemeddelelse

KØBENHAVN – Ny forskning fra FN’s World Food Programme (WFP), lanceret på FN’s Internationale Fødevaredag (World Food Day), viser, at fødevarer i stigende grad bliver økonomisk utilgændelige i lande med konflikt eller som er udsat for politisk ustabilitet. I snesevis flere lande sætter vedvarende høje fødevarepriser håbet om et nærende måltid uden for rækkevidde for millioner af mennesker.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum