home a/s

Ejerskifte i Home Aalborg, Skive og Blokhus: Fra dynamisk duo til kvik kvartet

Del

Indehaver Morten Dahl tager et break efter 19 år i Home - indehaver Claus Barrett får i stedet tre erfarne mæglere som medindehavere i ledelsen i Home Aalborg, Skive og Blokhus. Målet er vækst

Melodien får lidt en anden lyd i Home Aalborg fra d. 1. juli. Besætningen i ledelsen udvides nemlig fra en dynamisk duo bestående af ejendomsmæglerne Claus Barrett og Morten Dahl til en kvik kvartet.

’Bandet’, der fremover skal spille sammen med Claus Barrett, er ejendomsmæglerne Jeppe Straarup, Peter Hjortlund og Peter Munch, der alle tre bliver indehavere.

Claus Barrett, der har været i Home i snart 17 år og medindehaver siden 2016, har været glad for samarbejdet med Morten Dahl men glæder sig til det nye samspil i ledelsen:


Lokal i området

”Alle tre er Home-folk helt ind i hjertet, dygtige, vellidte kolleger, og lokale i hver deres forskellige område i Aalborg. Det er en stor styrke, når vi skal have det til at swinge i fem Aalborg-butikker,” siger Claus Barrett.

Endvidere indtræder den nye ledelse i Home Skive og Home Blokhus, som hidtil også har været drevet af Morten Dahl og Claus Barrett i fællesskab. I alt er der ansat ca. 30 medarbejdere i de syv Home-butikker.

Barrett lægger ikke skjul på opgaven for den nye ledergruppe:
”Vi har i princippet kun én opgave, nemlig at vækste Home i de områder, vi arbejder i. Så enkelt er det.”

Morten Dahl har været indehaver i Home i 19 år og søger nu nye udfordringer. Hvilke ved han ikke helt endnu.

”Jeg har haft en fantastik tid i Home sammen med en masse gode kolleger, men da jeg startede tilbage i 2000, lovede jeg mig selv, at når jeg rundede 50 år, ville jeg stoppe op og gøre status – se på hvad jeg skulle lave resten af mit arbejdsliv – og jeg kunne mærke, jeg havde lyst til at prøve noget nyt,” fortæller den erfarne Home-mand.

”Nu skal jeg holde en god lang sommerferie, hvor jeg skal vænne mig til ikke at tænke ’Home, Home, Home’ fra jeg slår øjnene op, til jeg går i seng – så må vi se hvad fremtiden bringer,” siger Morten Dahl.

De tre nye på Home-holdet

De tre nye indehavere, der sammen med Claus Barrett skal få det til at ’swinge’ i Home Aalborg, Skive og Blokhus, er en trio med mange talenter.

Ejendomsmægler Peter Hjortlund er 39 år og har de seneste ti år været ansat hos Home i Hasseris, hvor han også selv bor. De seneste fem år har Peter været leder af butikken.

Ny i ledelseskvartetten er også ejendomsmægler Jeppe Egelund Straarup. Trods sine kun 40 år er han ’gammel i gårde’ med 17 års erfaring som ejendomsmægler – heraf de 14 hos Home.

Jeppe er oprindelig frederikshavner, men har boet i Kærby siden 2006 og har mæglererfaring fra både Aalborg Centrum, Hasseris, Vejgaard og Hobrovej-kvarteret.

Sidste nye mand til at svinge taktstokken og sørge for god rytme i boligsalgene i Home Aalborg er 36-årige Peter Munch, der har ni års erfaring som mægler og kom til Home Vejgaard i 2012, hvor han siden 2016 har været souschef. Peter, der oprindelig er fra Hals, bor i Klarup.

I forbindelse med ejerskiftet, sker der også nyt i Home Nibe, som Morten Dahl og Claus Barrett siden 2017 har drevet sammen med ejendomsmægler Kristian Monberg. Fremover ejes den af Claus Barrett og Kristian Monberg i fællesskab.

Yderligere oplysninger:

Indehaver Claus Barrett
Tlf 4088 1300
Mail: clabar@home.dk

Nøgleord

Billeder

Information om home a/s

home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

• home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
• home blev stiftet den 1. august 1989
• home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
• home har over 900 ansatte
• home er en franchise-kæde
• home har godt 100 franchisetagere, hvoraf de største driver 10-13 butikker
• home har 177 home-butikker fordelt over hele landet**
• homes ambition at være danskernes førstevalg på boligmarkedet.
• home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

home samarbejder også med erhvervsmæglerkæden, home Erhverv, som er et landsdækkende netværk af erhvervsmæglere, der arbejder med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.

*  Kilde:Analyseinstituttet YouGov, brandtracking ultimo 2018.
** ultimo 2019.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum