PwC

Ejerleder Lasse Staal hyldes for sin indsats under Covid-19

Del

Lasse Staal fra Addifab Aps er med til at inspirere i en vanskelig tid for mange. Han har vist samfundssind og tænkt anderledes i en krisetid - for at hjælpe samfundet, hvor det har været muligt. Derfor fortjener Lasses historie at blive delt ved Årets Ejerleder 2020, hvor PwC, Nykredit og Dansk Erhverv hylder alle dem, der gør en forskel.

Lasse Staal, ejerleder for Addifab Aps
Lasse Staal, ejerleder for Addifab Aps

Under Covid-19-krisen eksploderede behovet for værnemidler. Det fik Lasse Staal fra Jyllinge-virksomheden AddiFab ApS til at kaste sig ud i et helt nyt projekt med at printe værnemidler. Virksomheden har de seneste fem år ellers holdt sig til at bygge 3D-printere. 

“Under Covid-19-krisen opstod et akut behov for værnemidler og efterblot tre ugers udvikling og tests i Danmark stod Addifab klar til at producere en filter-adapter til dykkermasker. Dette på trods af at produktet kun kunne sælges i en begrænset periode, indtil de almindelige værnemidler var tilgængelige igen. Lasse Staal har dermed vist stor handlekraft og vist samfundssind, der kan være til inspiration til andre,” lyder det fra juryen bag Årets Ejerleder 2020.

Med et passioneret team i ryggen
Idéen opstod hos en samarbejdspartner, Emergency Medicine Specialist. At Lasse Staal havde mod på at gå i gang med projektet, velvidende at produktet kun kunne sælges i en begrænset periode, skyldes ikke mindst et passioneret team og en meget fleksibel produktionsmetode. MiMo, som produktet hedder, virker og er solgt til og brugt af hospitalspersonale i Canada, Sverige og UK. Der blev under perioden med mangel på almindelige værnemidler solgt i alt 3.500 stk. 

“Lasse og AddiFab samarbejder i dag med de danske myndigheder og laboratoriet Force om en model til kommende kriser. Samarbejdet sigter mod at have en model klar, når behovet for værnemidler opstår akut en anden gang, så man ikke først skal igennem en godkendelsesproces i et system under pres. Det er at udvise samfundssind,” fastslår juryen. 

Om Addifab
Lasse Staal er ejerlederen bag Jyllinge-virksomheden Addifab, der står bag konceptet Freeform Injection Moulding, der med 3D-print laver støbeforme i plast. Virksomheden er stiftet i 2014 af Lasse G. Staal, Jon Jessen og Peter Lund Sørensen, der alle har en fortid i  høreapparatsindustrien. AddiFab udvikler 3D-printere, software og materialer til brug for virksomheden, der arbejder med støbninger. Virksomhedens flagskib – Freeform Injection Moulding – er en teknologi til 3D-print af støbeforme i plast, der kan bruges i eksempelvis metalindustrien. Addifab er grundlagt i Jyllinge og har også kontor i Silicon Valley.

Om Årets Ejerleder 2020
Årets Ejerleder 2020 er også påvirket af den skygge, som pandemien har kastet over dansk erhvervsliv. Derfor har PwC i år valgt at udpege 21 ejerledere, der har vist samfundssind og handlekraft og tænkt anderledes i en krisetid - for at sikre forretning og arbejdspladser og for at hjælpe samfundet, hvor det har været muligt. Det er ejerledere, der bidrager til fællesskabet, til samfundet og til genstarten af Danmark, og som andre kan blive inspireret af. Der udnævnes således ikke i år en vinder af Årets Ejerleder 2020.

Nøgleord

Billeder

Lasse Staal, ejerleder for Addifab Aps
Lasse Staal, ejerleder for Addifab Aps
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 280.000 PwC'ere i 155 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen …  

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Det københavnske marked for ejendomsinvesteringer er blevet mere attraktivt15.12.2020 08:08:23 CETPressemeddelelse

Investering i fast ejendom er en af de få investeringsformer, der stadig giver afkast på et tidspunkt med lave eller negative renter. København indtager i år en 18. plads på listen over Europas foretrukne byer til ejendomsinvesteringer i 2021 og er dermed blevet én tand mere attraktiv sammenlignet med sidste år. Det viser en ny rapport udgivet af PwC og Urban Land Institute (ULI).